Adele, 21 adını taşıyan albümünün 10. yıldönümünü kutluyor: "Bu kadar az hatırlamam çılgınca"

Şarkıcının ikinci albümü Birleşik Krallık'ta 21. yüzyılın en çok satan kaydı

Adele şimdiye kadar 15 Grammy ödülü kazandı (AP)

Adele 10. yıldönümünde ikinci albümü 21'den bahsetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pazar günü (24 Ocak) paylaştığı bir Instagram gönderisinde "Hiç aklıma gelmemişti! 10. yaşın kutlu olsun eski dostum!" ifadelerini kullandı. 

Neye benzediğini ve 10 yıl önce nasıl hissettiğimi bu kadar az hatırlayabilmem çılgınca. Ama hayatınıza girmemize ve bazılarında fon müziği olmama izin verdiğiniz için içtenlikle teşekkür ederim.

2011'de çıkan albümde “Rolling in the Deep” ve “Someone Like You” gibi hit single'lar yer almıştı. 21 piyasaya sürüldükten sonra 30'dan fazla ülkede listelerin başında yer almış ve hem 2011 hem de 2012'de dünyanın en çok satan albümü olmuştu.

Birleşik Krallık'ta (BK) 21. yüzyılın en çok satan albümü ve tüm zamanların en çok satan 4. albümü oldu.

Bu, Adele'in 2008'de dinleyicilerin beğenisine sunduğu ilk albümü 19'un devamı niteliğindeydi.
 


Adele'in üçüncü stüdyo albümü 25'i yayınlamasının üzerinden 5 yıl geçti. Sanatçının arkadaşı Alan Carr kısa süre önce hayranlarına Adele'in yeni albümü hakkında yeni bilgiler vermişti.

Carr şöyle konuştu:

Aslında albümden bazı parçaları dinledim (ve) aman tanrım, gerçekten harikalar. Mesele şu ki… sürekli değişiyorlar çünkü gerçekten kabataslak şeyler. Herkes 'Nasıl bir şey? Nasıl bir şey?' diye soruyor. Ama ona (Adele'e) 'Bu ses, eski bir dost gibi' dedim.

Ardından “Listelerde sesi biraz olsun Adele'e benzeyen bazı insanlar var ve duyunca 'Ah, sesi (Adele'e) benziyor' diyorsunuz, sonra Adele'in sesini tekrar duyduğunuzda 'Ah hayır, ondan sadece bir tane var. Yalnızca tek bir Adele var' oluyorsunuz" diye ekledi.

Kısa süre önce verdiği kiloların ardından şarkıcının sesinin değişip değişmediği sorulduğunda Carr "Hayır, hayır, hayır" diyerek sesinin değişmediğini doğruladı ve şunları ekledi:

Hâlâ güçlü ama sıradışı bir sesi var, merak etmeyin.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU