Adele hayatını değiştiren kitabı açıkladı

Kısa süre önce verdiği kilolarla pek çok kişiyi şoke eden sanatçı hayatını değiştiren kitabı açıkladı

Adele kısa süre önce verdiği kilolarla dikkat çekmişti (Instagram/Adele)

“Someone Like You”, “Hello” gibi şarkılarıyla tanınan Britanyalı pop şarkıcısı Adele, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayatını değiştiren kitabı açıkladı. Kısa süre önce verdiği kilolarla gündeme gelen Adele, geçirdiği değişimle pek çok kişiyi şoke etmişti. 

Glennon Doyle’un “Untamed - Stop Pleasing, Start Living” (Yabani - Memnun etmekten vazgeçin, yaşamaya başlayın) kitabının kapağını paylaşan ünlü şarkıcı, kitabın “beyninizi sarsacağını ve ruhunuzun çığlık atmasına neden olacağını” söyledi.

Metro'nun haberine göre ünlü şarkıcı kitabı okuduktan sonra “kendisi için hazır olduğunu” belirtti. Adele paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Eğer hazırsanız, bu kitap beyninizi sarsacak ve ruhunuzun çığlık atmasına neden olacak. Bu kitabı okuduktan sonra kendim için çok hazırım! Sanki ilk kez vücuduma girmişim gibi. Gerçekten gevşeme ve kendisine sıkıca tutunma kapasitesine sahip herkes bunu yapsın, okusun, yaşasın, deneyimlesin.

Adele ayrıca, kitabı okurken bir kalem bulundurmayı da önerdi. Şarkıcı kitabı okurken pek çok önemli kısmın not alınması gerektiğini söyledi. 

Adele ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Sadece kendi neşemden, mutluluğumdan ve özgürlüğümden sorumlu olduğumu bilmiyordum! Özgürleşmemizin etrafımızdakileri de özgürleştireceğini kim biliyordu? Çünkü ben bilmiyordum!! Tıpkı bir Disney karakteri gibi stresli, dağınık, kafası karışık ve kendimizi düşünmememiz gerektiğini sanıyordum.

Ünlü şarkıcının paylaşımını Katy Perry de beğenerek destekledi. ABD’li oyuncu Reese Witherspoon da Doyle’a dair övgülerde bulunmuştu. 

Adele’in bahsettiği kitap bu yıl Mart’ta yayımlanmıştı. 

Doyle’un ifadelerine göre “her birimiz sınırlar koyacak, bedenlerimizle barışacak, öfkemizi ve kalp kırıklığımızı onurlandıracak ve en gerçek, en çılgın içgüdülerimizi açığa çıkaracak kadar kendimize güvenmeye başlayabiliriz.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you’re ready - this book will shake your brain and make your soul scream. I am so ready for myself after reading this book! It’s as if I just flew into my body for the very first time. Whew! Anyone who has any kind of capacity to truly let go and give into yourself with any kind of desire to hold on for dear life - Do it. Read it. Live it. Practice it. We are a lot! But we are meant to be a lot! .. “A good life is a hard life!” Read this book and have a highlighter on hand to make notes because you’ll want to refer back to it trust me! I never knew that I am solely responsible for my own joy, happiness and freedom!! Who knew our own liberation liberates those around us? Cause I didn’t!! I thought we were meant to be stressed and disheveled, confused and selfless like a Disney character! ProBloodyFound!! You’re an absolute don Glennon

Adele (@adele)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Adele’in paylaşımını fark eden Glennon Doyle da başka bir paylaşımla cevap verdi. Doyle şu ifadeleri kullandı:

Geçen günü onun (Adele’in) paylaşımıyla uyandım. Yatağa atladım ve Abby’i uyandırdım, telefonu ona verdim. Okudu ve birbirimize baktık, gülmeye başladık. Adele’in şarkıları bizim aşk hikayemizin fon müziğiydi.

Grammy Ödüllü sanatçı daha önce de “I May Destroy You” dizisini çok beğendiğini açıklamıştı. 

 

Independent Türkçe, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU