Abdurrahman Dilipak: Uzayda maden işletmesi kurmak!

“CHP’liler Ay’a giderse, oraya bir “İstikbal göklerdedir” anıtı dikerler artık”

Kolaj: Independent Türkçe

NASA’nın Mars ve Jüpiter arasında bulunan ‘Asteroid 16 Psyche’ olarak bilinen, demir ve nikelden oluştuğu düşünülen asteroidin üzerinde çalışma gerçekleştirdiği ve 2022 yılında, asteroidi daha yakından incelemek için insansız uzay aracı göndereceğine dikkat çeken Akit yazarı, Abdurrahman Dilipak, “Ay’a herhalde dini bütün Müslümanları gönderecek değiliz. Namaz, oruç, hac, zekat ne olacak. Abdest nasıl alacaklar. Uzun hikaye. Ateistleri gönderelim, onlar daha rahat ederler” diye yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dilipak, şöyle yazdı:

“Haydi gençler Mars’ta iş başvurusuna hazır olun. Akademik olarak mesleğinizi seçin veri madenciliği artık eskisi kadar cazip değil, yeni meslek “uzay madenciliği”!!! “Akın var Güneş’e akın! Güneş’i zaptedeceğiz, Güneş’in zaptı yakın!” Demedik mi size, “evlenmeyin bekarlar naylon kızlar çıkacak” diye. Bak, Humanoid kızlar çıktı işte”

“CHP’liler Ay’a giderse, oraya bir “İstikbal göklerdedir” anıtı dikerler artık” diyen Dilipak, yazısını şöyle sürdürdü:

“Benim bildiğim “Osmanlı donanma mecmuasının ser levhası “İstikbal denizlerdedir” idi. Mustafa Kemal “Göklerdedir” dedi. Aslında bunu bu şekilde ilk söyleyen Wright kardeşlermiş. Neyse. Ay’a herhalde dini bütün Müslümanları gönderecek değiliz. Namaz, oruç, hac, zekat ne olacak. Abdest nasıl alacaklar. Uzun hikaye. Ateistleri gönderelim, onlar daha rahat ederler. Uzay savaşçıları belki uzaydaki diğer canlıları bulup, onlar dünyayı keşfetmeden, bunlar onları köleleştirip uzay madenciliği işini büyütürler. Uzay ticaretine başlarlar. Ama fazla güçlenirlerse dönüp Dünya’da darbe yapmasınlar”

Dilipak yazsını,  “CoVID Pandemisine inananlar bu uzay macerasına UFO’lara da inanabilirler. Cin, Şeytan, Yecüc-Mecüc konuları onların beyinlerini yakar ama! 

Ya Rab bize Hakkı Hak, batılı batıl göster, Hak’da toplanmamızı nasib et. Şüphesiz ki Sen her şeyi Hakkı ile bilensin” diye tamamladı.

 

Akit, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU