Bakan Bozdağ önce yazdı sonra sildi: AK Parti'den ayrılanlardan bazılarının istifalarını, ahlaki değerlerle izah etmeleri, hakikati gizlemeye de örtmeye de yetmez

Adalet Bakanı Bozdağ sildiği paylaşımında "Görünen o ki istifalar; nefsi, şahsi ve hesabi sebeplere müstenittir" ifadelerine yer vermişti

Fotoğraf: AA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Twitter hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti'den istifa eden Eşref Fakıbaba'ya isim vermeden göndermede bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Paylaşımında "AK Parti’den ayrılanlardan bazılarının istifalarını, ahlaki değerlerle izah etmeleri, hakikati gizlemeye de örtmeye  de yetmez. Görünen o ki istifalar; nefsi, şahsi ve hesabi sebeplere müstenittir. Ahlak; nefsi ve hesabi olan hiçbir şeye kılıf olmaz/olamaz" ifadelerini kullanan Bozdağ daha sonra bu paylaşımını sildi.

 

 

Fakıbaba ne demişti?

Geçmişte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yapan eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Fakıbaba milletvekilliği ve parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurduğu paylaşımında "Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU