Kılıçdaroğlu: İnadına bölünmeyeceğiz

"6 parti milletin huzuru için çalışıyoruz. Şimdi kavganın değil beraber olmanın zamanı"

Fotoğraf: AA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizi bölmeye çalışıyorlar. İnadına bölünmeyeceğiz. 6 parti milletin huzuru için çalışıyoruz. Şimdi kavganın değil beraber olmanın zamanı. Bayrağımıza bağlı kaldığı sürece herkesin başımızın üstünde yeri vardır. İki kırmızı çizgimiz var: Bayrağımız ve vatanımız" dedi.

CHP lideri, Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Balık Hali ve Başkent İlçeler Terminali Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından diğer öne çıkan başlıklar şöyle:

Toplumun kucaklaşmasına ortam hazırlıyorum. Bütün bunlar aynı zamanda helalleşmemize ortam hazırlıyor. Helalleşiyoruz. Hiç kimsenin kimliğini, yaşam tarzını, inancını sorgulamadan bu ülkede herkesin huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye'yi inşa etmeye çalışıyoruz. Millet İttifakı olarak yapıyoruz, 6 lideriz orada. Hepimiz bu ülkede barış, huzur istiyoruz. Bizi ayırmak, bölmek isteyenler başkaları. Biz bölünmeyeceğiz, ayrışmayacağız, biz bazılarının inadına karşı birlikte, beraber olacağız. Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız.

Allah aşkına kavgadan bıkmadık mı? Komşumuzu sorgulamaya başladık. Niye kucaklaşmıyoruz, helalleşmiyoruz? İlla kavga mı edelim?

Toplumun kucaklaşmasına ortam hazırlıyorum. Bütün bunlar aynı zamanda helalleşmemize ortam hazırlıyor. Helalleşiyoruz. Hiç kimsenin kimliğini, yaşam tarzını, inancını sorgulamadan bu ülkede herkesin huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye'yi inşa etmeye çalışıyoruz. Millet İttifakı olarak yapıyoruz, 6 lideriz orada. Hepimiz bu ülkede barış, huzur istiyoruz. Bizi ayırmak, bölmek isteyenler başkaları. Biz ayrışmayacağız, biz bazılarının inadına karşı birlikte, beraber olacağız. Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU