Kim Kardashian, paylaştığı fotoğrafı fotoşop iddialarının ardından sildi

"Kim bacağına ne oldu?"

41 yaşındaki Kim Kardashian avukat olmaya çalışıyor (AP)

Kim Kardashian, Instagram'da paylaştığı fotoğrafları sosyal medya kullanıcılarının yönelttiği fotoşop iddiasının ardından sildi. 

ABD'li televizyon ünlüsü salı paylaştığı fotoğraflarda kendi markası Skims'in bir mayosunu giyiyor. Instagram kullanıcıları, fotoğraflar paylaşılır paylaşılmaz fotoşop iddialarını dile getirdi.
 

Kim Kardashian
Kardashian fotoğrafları, sevgilisi Pete Davidson'la gittiği Bahamalar'da çektirdi (Instagram/kimkardashian - Kolaj: PageSix)


Zira fotoğraflardan birinde, Kardashian'ın sağ bacağı çarpık görünüyor. Kardashian iddiaların ardından fotoğrafları hemen sildi.

Fotoğraflar, iddiaların yöneltildiği görsel olmadan tekrar paylaşıldı.

Ancak sosyal medya kullanıcıları görüntüyü çoktan kaydetmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Instagram'da "Kim bacağına ne oldu?" ve "Kim, Kim, Kim... Ah sağ bacağın" gibi yorumlar yapıldı. Öte yandan Kardashian iddialarla ilgili bir açıklama yapmadı.

Kardashian tarafı bununla birlikte boşanma aşamasında olduğu Kanye West'in seks kasedi iddialarını reddetti.

Ünlü rapçi salı yaptığı açıklamada, Kardashian'ın ikinci seks kasetinin sızmasını engellediğini öne sürmüştü. West, Kardashian ve eski sevgilisi Ray J'in görüntülerini içeren dizüstü bilgisayarı Ray J'den geri aldığını iddia etmişti.

Kardashian'ın bir sözcüsüyse bu iddiaları kabul etmedi.

Adı açıklanmayan sözcü, söz konusu bilgisayarda Meksika'ya yapılan bir seyahatte çekilen görüntüler olduğunu ve cinsel hiçbir şey bulunmadığını savundu.

 

Independent Türkçe, Page Six, People

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU