The Suicide Squad'ın yönetmeni hangi karakterleri öldüreceğine nasıl karar verdiğini anlattı

Galaksinin Koruyucuları'nın yönetmeni, DC Comics'in yeni devam filmini yazıp yönetti

Yönetmen James Gunn, yeni çıkan çizgi roman uyarlaması The Suicide Squad: İntihar Timi'nde (The Suicide Squad) hangi karakterleri öldüreceğine nasıl karar verdiğini açıkladı.

Sert eleştiriler alan 2016 yapımı Suicide Squad: Gerçek Kötüler'le (Suicide Squad) pek bağlantısı olmayan hikayeyi yeni baştan ele alan devam filmi, Harley Quinn (Margot Robbie), Bloodsport (Idris Elba) ve Peacemaker'lı (John Cena) süper kötüler ekibini içeriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yazar ve yönetmen Gunn'ın hikaye çerçevesinde karakterleri şiddetli ve kanlı yollarla feda etmeye istekli olması sebebiyle, İntihar Timi'nin çoğu üyesi filmden canlı çıkamıyor.

Yönetmen, yakın zamanda Jake Hamilton'la YouTube'da yaptığı röportajda "Seçtiğim bazı karakterler vardı ve bu karakterleri seçerken öleceklerini biliyordum" diye konuştu.

Bazıları daha erken bazıları da daha sonra ölecekti. Ama bazen bir hikayeyi hazırlarken, ölümlerin bir kısmı sadece içgüdüleri takip ediyor.

Marvel'ın Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) filmlerini yönetmesiyle tanınan Gunn, ölümlerden özellikle ikisinin kendisini çok etkilediğini söyledi.

Yönetmen, "Özellikle iki karakter var ki filmi her izlediğimde gözlerim doluyor çünkü o karakterlerin öldüğünü görmek istemiyorum" dedi:

 Ama bence filmin ana hikayesine hizmet ettiler, ölümleri bu yüzden yaşandı.

The Suicide Squad: İntihar Timi'nin gösterime girmesi sonrası bazı hayranlar, filmin Britanya Film Sınıflandırma Kurulu'nca (British Board of Film Classification) 15 yaş sınırlaması almasından şikayet ederek, filmdeki aşırı şiddetin daha sert bir sınırlama alması gerekip gerekmediğini sorguladı.

Derecelendirme kuruluşu bunun üzerine verdiği yanıtta, filmin derecelendirilmesine dair bir açıklama sundu.

The Suicide Squad: İntihar Timi, Türkiye'de gösterime girdi.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU