15 aylık çocuğu olan bir kadın, kıyafet bağış kutusuna sıkışarak hayatını kaybetti

Polis, genç kadının boğularak öldüğünü düşünüyor

Good Sammy adlı şirkete ait bağış kutusunda yaşanan talihsiz olaydan ötürü şirketin CEO'su "Haberleri duyduğumuzda şoke ve üzüldük" dedi (Facebook)

Avustralya'da bir anne kıyafet bağış kutusuna sıkışarak yaşamını yitirdi.

33 yaşındaki Alarrah Lawrence, salı günü Batı Avustralya eyaletinin Rockingham bölgesinde yer alan bir kıyafet bağış kutusunda, vücudunun yarısı dışarıda kalacak şekilde sıkışmış halde bulundu.

Güvenlik kamerası görüntülerinde Lawrence'ın saat 01.30 civarında Stockland Baldivis adlı alışveriş merkezinin otoparkına aracını bırakıp, kıyafet bağış kutusuna yaklaştığı görülüyor.

Lawrence, kutunun içinde neler olduğunu daha rahat görebilmek için plastik bir kovanın üzerine basıp kutuya doğru eğilirken, kova kayıyor ve kadın kutunun içine düşüyor.

15 aylık bebeği bulunan annenin cansız bedeni, sabaha karşı 05.00 civarında bir vatandaş tarafından fark edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rockingham Polisi'nden kıdemli dedektif Andrew Elliott, henüz tam olarak ölüm nedeni netleşmese bile annenin büyük ihtimal boğularak hayatını kaybettiğini belirtti.

"Şimdiye kadar yürüttüğümüz soruşturmada, bu kişinin çok talihsiz bir durumdan ötürü trajik şekilde hayatını kaybettiği görülüyor" diyen Eliott, "Görünüşe göre kutuya sıkışmış ve çıkamamış" ifadelerini kullandı.

Lawrence'ın anneannesi yaşananlardan ötürü çok üzüldüklerini belirterek "Çok iyi bir anneydi ve oğlunu da çok sevdi. Birçok kişi onu özleyecek. Onsuz ne yapacağımı bilemiyorum" dedi.

Genç annenin erkek arkadaşı da Facebook'tan yaptığı paylaşımla üzüntüsünü dile getirerek "Yıkılmış durumdayım, nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Seni özleyeceğim, keşke bir kez daha sana seni sevdiğimi söyleyebilseydim ruh ikizim" yazdı.

Nisan ayında da benzer bir olay yaşanmış, 43 yaşındaki bir kadın Queensland eyaletinin Gold Coast bölgesinde kıyafet bağış kutusuna sıkışarak hayatını kaybetmişti.

Queensland polisi olaydan sonra bölge sakinlerine uyarıda bulunmuş, bu bağış kutularının tek yönlü bir mekanizması olduğunu, dışarıdan kıyafet bırakılabildiğini fakat kutunun içinden bir şey çıkarılamadığını söylemişti.



Independent Türkçe, New York Post, Daily Mail

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU