Yeni Şafak’ta genel yayın yönetmeni değişiyor... Gazetenin 8 yıllık kaptanı Karagül: Yeni bir hayat mümkün mü deneyeceğim

Yeni Şafak gazetesinde sekiz yıldır sürdürdüğü genel yayın yönetmenliği görevini bırakan Karagül, gazetede köşe yazmaya devam edeceğini söyledi

İbrahim Karagül / Fotoğraf: Yeni Şafak

25 yıldır Yeni Şafak’ta bulunan ve son sekiz yıldır genel yayın yönetmenliği yapan İbrahim Karagül bu görevinden ayrıldı. Karagül değişikliği e-posta yoluyla çalışanlara iletti.

Karagül e-postada şunları söyledi:

Değerli arkadaşlar, Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmenliği görevimi 31 Aralık itibariyle devrediyorum.

Yeni Şafak’ta 25 yıllık çalışma hayatım, sekiz yıllık yayın yönetmenliği görevim sona eriyor. Güzel başlayan bir birlikteliği aynı güzellikle sonlandırıyoruz. 

Uzun yıllar boyunca birlikte çok verimli çalışmalar yürüttük. Türkiye’nin büyük krizlerinde birlikte mücadele ettik. Çok ciddi şeyler başardığımıza inanıyorum. Yeni Şafak bizim için bir ailedir. Hepimiz bu ailenin değerli üyeleriyiz. 

Patronlara teşekkür

Albayrak ailesine teşekkür eden Karagül, ''Onların gayret ve destekleri ölçülemez, Türkiye mücadeleleri ve fedakarlıkları tartışılmaz'' ifadelerini kullandı.

25 yıldır Yeni Şafak'ta olduğunu kaydeden Karagül şu ifadeleri kullandı: Başka bir hayat mümkün mü deneyeceğim. Yeni Şafak’ta yazmaya ve ülkemiz için mücadeleye de devam edeceğim. Albayrak Medya Grubu'na ve Yeni Şafak’a daha güzel bir gelecek diliyorum.

Gazetenin yeni genel yayın yönetmeninin kim olacağına yönelik bir açıklama olmadı. Değişikliğin patron tasarrufuyla mı yoksa Karagül’ün isteğiyle mi yaşandığına yönelik bir bilgilendirme yapılmadı.

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU