Ünlü Twitch yayıncısı, uyuyarak OnlyFans'te servet kazandığını açıkladı

"Sanal pijama partisi gibi"

Amouranth, ileride çocuğu olması halinde onun OnlyFans’e katılmasında sorun görmediğini söyledi (Twitch/@Amouranth)

Amouranth, uyku yayınlarında ne kadar kazandığını açıkladı. Dünyanın en popüler yayıncılarından biri olan Amouranth, bu sayede OnlyFans'te yayın başına 15 bin dolar kadar kazandığını söyledi.

Gerçek adıyla Kaitlyn Siragusa, The Iced Coffee Hour adlı podcast'in 5 gün önce yayımlanan bölümüne konuk oldu. 

En kazançlı yayınlarından bazılarının sadece kendisini uyurken gösterdikleri olduğunu söyleyen Amouranth, hesabını büyütmenin en iyi yolunun 10-12 saatlik uzun yayınlar yapmak olduğunu fark ettiğini vurguladı. Siragusa böylece uyku yayınlarını denemeye karar verdiğini belirtti:

Bunun olayı uyurken kamerayı açık tutmak. Sanal pijama partisi gibi.

Amouranth, erkek yayıncıların izleyici kitlesinin genellikle rahatsız edip uyandırmaya çalıştığını, kadın yayıncılardaysa cinsel yorumlar yapıldığını ifade etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Siragusa buna rağmen söz konusu yayınlarda iyi bir uyku çektiğini söyledi.

Eski platformu Twitch'te uyku yayını başına tahminen 2 bin dolar kazandığını belirten Amouranth, izleyicilerini OnlyFans'e yönlendiren linklerle gelirini artırdığını vurguladı:

Ben uyurken, bağlantılara tıklandığı için OnlyFans'e olan geçişleri de sayarsanız belki de 10 bin-15 bin dolar arasında kazanıyorum.

Amouranth takvimi yüzünden uyku yayınını her gün yapamadığını, ileride başka kadınları davet edebileceğini de sözlerine ekledi.

Twitch'in en büyük yayıncılarından Amouranth, iki hafta önce Kick'e geçtiğini duyurmuştu. Kanadalı xQc'nin 100 milyon dolara Kick'e geçmesinin ardından Amouranth'ın da transfer olması yankı uyandırmıştı. Ancak Siragusa'nın anlaşmasının detayları kamuoyuna açıklanmadı.

 

Independent Türkçe, Insider, New York Post, Dexerto

DAHA FAZLA HABER OKU