Amouranth, "Erotik yayınlara devam ediyor" eleştirilerine yanıt verdi

"İstediğimi yapıyorum ve hâlâ ayda 7 haneli para kazanıyorum. Hayat daha iyi"

Amouranth, Twitch'te en çok izlenen 100 yayıncı listesinde yer alan tek kadın (YouTube/Amouranth)

Twitch'in en ünlü isimlerinden Amouranth, içeriklerinin değişmediği yönünde gelen eleştirilere yanıt verdi. Aynı zamanda OnlyFans yıldızı olan Amouranth, iki gün önce Twitter'da paylaştığı grafikte sıcak küvet, plaj, havuz gibi erotik içerikli yayınlarının tüm zamanların en düşük seviyesine indiğini gösterdi.
 


Gerçek adıyla Kaitlyn Siragusa, aslında evli olduğunu ve eşi Nick Lee'nin kendisini tehdit ederek istemediği şeyleri zorla yaptırdığını 16 Ekim'de öne sürmüştü. Siragusa, eşinin kendisini müstehcen yayınlar açmaya zorladığını söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Amouranth bundan birkaç gün sonra kendisinin ve evcil hayvanlarının güvende olduğunu, banka hesaplarının kontrolünü eline aldığını ve artık eşiyle yaşamadığını duyurmuş ve "Artık özgürüm" demişti. Amouranth, kendisinin kontrolündeki içerikleri üretmeyi sabırsızlıkla beklediğini kaydetmişti.

Bununla birlikte yayıncı, Twitch'te müstehcen içerik üretmeye devam ettiği gerekçesiyle sosyal medyada eleştiriliyordu.

Siragusa paylaştığı grafikle son 30 günde yayın içeriklerinin değişimini gösterdi ve şöyle yazdı:

90 gün önce yüzde 50'den fazla küvet yayını yapıyordum, şimdi bu yüzde 10'un altında.

Grafikte Amouranth'ın dans oyunu Just Dance 2 ve taktiksel savaş oyunu Overwatch 2 yayınlarına ağırlık verdiği görülüyor. Sadece sohbete ayrılan süre de büyük yer kaplıyor.

Paylaşımın ardından bazı sosyal medya kullanıcıları, "marka değişimi" eleştirileri yöneltti. Twitch ve OnlyFans yıldızı bu eleştirilere şu yanıtı verdi:

Yeniden markalaşmayla ilgisi yok, bu gerçekten umurumda değil. İstediğimi yapıyorum ve hâlâ ayda 7 haneli para kazanıyorum. Hayat daha iyi.

 

Independent Türkçe, Polygon, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU