Johnny Depp ve Amber Heard’ün evlilik terapisti: Karşılıklı istismar söz konusu

Dr. Lauren Anderson iftira davasına tanık olarak çağrıldı

Amber Heard ve Johnny Depp, 14 Nisan 2022'de ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax şehrinde görülen iftira davasında (AFP)

Johnny Depp ve Amber Heard'ün eski evlilik danışmanı mahkemede çiftin "karşılıklı istismar" olarak gördüğü durumlar yaşadığını söyledi.

Dr. Laurel Anderson, perşembe (14 Nisan) ABD'nin Virginia eyaletindeki Fairfax şehrinde Depp ve Heard'ü karşı karşıya getiren iftira davasına tanık olarak çağrıldı. Anderson'a çiftle gerçekleştirdiği geçmişteki bazı seanslar hakkında sorular soruldu.

Heard'ün Depp'in kendisine fiziksel şiddet uygulandığını bildirip bildirmediği sorulan Dr. Anderson evet dedi. Fotoğrafları görüp görmediği sorulduğunda gördüğünü fakat ne zaman olduğunu hatırlamadığını söyledi. Evlilik danışmanı, "Depp'in Amber'a şiddet uygulayıp uygulamadığı" sorusuna "Evet, doğru" yanıtını verdi.

Anderson şunları ekledi:

Depp, bilmiyorum ama 20-30 yıldır kontrollüydü ve her ikisi de evlerinde istismar mağduruydu ama Depp'in onlarca yıldır kontrollü olduğunu düşünüyordum.

Ve sonra Heard'leyken, Depp tetiklendi ve karşılıklı istismar olarak gördüğüm durumlar yaşadılar.

Dr. Anderson devam etti:

Birden fazla duruma Heard'ün neden olduğunu ve bazen olayı onu yanında tutmak için başlattığını biliyorum çünkü terk edilmek ve Depp'in kendisini bırakmasına neden olmak en kötü kabusuydu. Ve sanırım bazı olayları Depp de başlatmış olabilir. Bundan daha az eminim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dr. Anderson, Heard'ün "kendisine saygısızlık yapıldığını hissederse kavga çıkarmayı bir gurur meselesi olarak gördüğünü" ve "eğer Depp kavgayı dindirmek için onu terk etmeye kalkarsa onu orada tutmak için Depp'e vuracağını, gitmesindense kavga etmeyi tercih edeceğini" anlattığını söyledi.

Depp, Heard'ün 2018'de The Washington Post için yazdığı ve kendisini "aile içi istismarı temsil eden kamusal bir figür" olarak tanımladığı yazı nedeniyle eski eşine karşı Virginia'da dava açmıştı. Heard kendisine karşı "karalama kampanyası" düzenlediği iddiasıyla Depp'e dava açmıştı ve aktörün davasını "taciz ve istismarın" devamı olarak nitelemişti.

Pazartesi (11 Nisan) jüri seçimiyle başlayan davanın toplamda 6 hafta sürmesi bekleniyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU