Amber Heard'den Johnny Depp açıklaması: "Onu hep sevdim"

Amerikalı aktris, "Geçmişimizin ayrıntılarını dünyanın gözü önünde yaşamak zorunda olmak canımı acıtıyor" dedi

Johnny Depp de Amber Heard'ü evlilikleri sürerken kendisini aldatmakla suçluyor (Reuters)

Amber Heard eski eşi Johnny Depp'le mahkemede yüzleşmeye hazırlanırken sosyal medyadan bir süre uzak kalacağını söyledi. 

35 yaşındaki aktris cumartesi Instagram'da paylaştığı gönderide Depp'in kendisine açtığı iftira davasına değindi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

58 yaşındaki Hollywood yıldızı, Heard'ün 2018'de Washington Post'ta yayımladığı makalede şiddet gördüğünü iddia etmesinin ardından mahkemeye başvurmuştu. 

Heard paylaşımında, "Önümüzdeki birkaç hafta boyunca çevrimdışı olacağım. Bildiğiniz gibi eski eşim Johnny Depp'le mahkemede yüzleşeceğim Virginia'da olacağım. Johnny, The Washington Post'ta yazdığım, şiddet ve aile içi istismar deneyimlerimi anlattığım yazı için bana dava açtı" dedi. 

Aquaman filminin yıldızı sözlerini şöyle sürdürdü:

Onu adını asla anmadım, bunun yerine kadınların güç sahibi erkeklere karşı konuşmak için ödediği bedel hakkında yazdım. Bu bedeli ödemeye devam ediyorum ama umarım dava sona erdiğinde hayatıma devam edebilirim ve Johnny de aynı şekilde. Onu hep sevdim ve geçmişimizin ayrıntılarını dünyanın gözü önünde yaşamak zorunda kalmak canımı acıtıyor.

Aktris uzun mesajının öncesinde taşıyıcı anne aracılığıyla sahip olduğu, 8 Nisan'da doğan kızının birinci yaş gününü kutladı

 

 

Heard ve Depp ilk olarak 2011'de Tutku Günlükleri'nin (The Rum Diary) çekimleri sırasında tanışmıştı. İkili 2015'te evlenmişti.

Aktris evliliğinin ikinci yılında şiddet gördüğü ve istismara uğradığı iddiasıyla Depp için uzaklaştırma kararı çıkarmıştı. 

İkili Ocak 2017'de resmen boşanmıştı. Depp, Heard'ün iddialarını reddediyor. 

James Franco ve Elon Musk'ın da tanık olarak yer alacağı iftira davası 11 Nisan'da görülecek.

 

Independent Türkçe, People, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU