"Ayrılmaz ikili"yi kelepçeler de tutamadı: Çift, 123 gün sonra ilişkilerini sonlandırdı

"Bu süre zarfında bana hiç 'Seni özledim' demedi"

Çiftin Instagram üzerinde yaklaşık 8 bin takipçisi bulunuyor (Reuters)

Ukrayna'da sürekli kavga eden ve ayrılmamak için kendilerini birbirlerine kelepçeleyen çift, 123 gün sonra televizyon karşısında kelepçeyi çıkararak ayrıldıklarını duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Araba satıcısı Alexandr Kudlay ve güzellik uzmanı Viktoria Pustovitova, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sürekli yaşadıkları ayrılma ve barışma döngüsüne son vermek için kendilerini birbirlerine kelepçelemişlerdi.

Çift, bu sıradışı deneyle alışverişten, temizlik, bulaşık ve tuvalet ihtiyaçlarına kadar her şeyi birlikte yapıyordu. Gündelik hayatlarından fotoğrafları sık sık sosyal medyadan paylaşan çiftin takipçi sayısı da hızla arttı.

28 yaşındaki Pustovitova, ayrılık kararından bahsederken gözyaşlarını tutamayarak "Bence hem bizim için hem de Ukrayna'daki ve diğer ülkelerdeki çiftler için yaptığımızı yapmamaları konusunda iyi bir ders olacak" dedi.

Kelepçeli kaldığı dönemde en çok özlediği şeyin şahsi alanı olduğunu söyleyen Pustovitova, erkek arkadaşının bu dönemde kendisine yeteri kadar ilgi göstermediğini de belirtti.

Başta kelepçelenme fikrine karşı çıktığını belirten güzellik uzmanı, "Tüm gün birlikteydik. Alexandr'dan hiçbir ilgi görmedim çünkü sürekli birlikteydik. Bana her ne kadar duymak istesem de hiç ‘Seni özledim' demedi" ifadelerini kullandı.

33 yaşındaki Kudlay ise ilişkiyi kurtarmak için böyle bir yola başvurmaktan pişmanlık duymadığını söyledi.

Kelepçelerin "benzer düşünen kişiler olmadıklarını" anlamasını sağladığını söyleyen Kudlay, "Frekansımız uyuşmuyor. Tamamen farklı kişileriz" dedi.

Çift, kelepçeleri internet üzerinden açık artırmayla satmayı, paranın bir kısmını da hayır kurumlarına bağışlamayı planlıyor.



Independent Türkçe, Guardian, Reuters

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU