Sia, kendisini evlilik dışı ilişkiye ayartan Shia LaBeouf'ı filminden çıkarmış

FKA twigs LaBeouf'I taciz ve cinsel saldırıyla suçlayarak dava açmıştı

LaBeouf, Sia'nın Elastic Heart şarkısının klibinde oynamıştı (Fotoğraflar: AP)

Avustralyalı ünlü şarkıcı Sia, oyuncu Shia LaBeouf'ın kendisini evlilik dışı ilişkiye ayarttığını söylemesinden günler sonra, şarkıcı merakla beklenen "Music" filminde LaBeouf yerine Kate Hudson'a rol verdiğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'in haberine göre Perşembe Avustralya'da yayın yapan Studio 10'a verdiği röportajda 44 yaşındaki şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

Bir anlatı filmi çekecektim ve aslında Shia LaBeouf Kate'in karakterini oynayacaktı. Onunla görüşmek istedim ve o bunu yapmak için doğduğunu söyledi. Şarkı söyleyebilir, dans edebilir, hepsini yapabilirdi.

Sia, kısa süre önce LaBeouf'ın eski sevgilisi FKA Twigs'in 34 yaşındaki oyuncunun kendisine istismarda bulunduğu gerekçesiyle dava açmasının ardından LaBeouf'a dair bir dizi açıklamada bulunmuştu.

Oyuncuyu "patolojik bir yalancı" diye niteleyen Sia, LaBeouf'ın ilişki yaşadıkları sırada yalnız olduğunu söylediğini ancak şu anda oyuncunun "çok hasta" olduğuna inandığını belirtmişti.

 

 

"Music" Maddie Ziegler'in canlandırdığı büyükannesi öldükten sonra uyuşturucu satan üvey kız kardeşinin yanına taşınan otistik bir gencin hikayesini anlatıyor. Gerçekte otistik olmamasına rağmen Ziegler'in bu tol için seçilmesi filmin eleştiri oklarını üzerine çekmesine neden olmuştu. 

Sia, rol için uygun olduğunu söyleyen otistik bir oyuncuyu tersleyerek, "Belki de sadece iyi bir oyuncu değilsindir" ifadelerini kullanmıştı.

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU