The Boys: Sıradan bir insan gibi görünen Hughie'nin aslında ne gibi güçleri var?

Hughie dizide herhangi bir süper güce sahip olmasa da karakterin çizgi romanlardaki hali aksine işaret ediyor

Eleştirel bir süper kahraman anlatısı sunan The Boys bugüne kadar izleyicilerini ters köşe yapacağı hiçbir fırsatı kaçırmadı (Amazon Prime Video)

*UYARI - Spoiler içerir*

Amazon Prime Video'nun en çok izlenen içeriklerinden biri olan The Boys'un sevilen karakterlerinden Hughie Campbell, dizide sıradan bir insan gibi tasvir edilse de esasen çizgi romanlarda süper güçlere sahip. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Garth Ennis'in yarattığı çizgi romanlarda Hughie ve süper kahramanlara karşı cephe alan ekip tamamen farklı bir strateji izliyor. Ekip sadece silahlara ve iyi düşünülmüş planlara bel bağlamak yerine Compound V'yi de kullanıyor.

Screen Rant'in haberine göre ekibin kurucusu Billy Butcher, her birine Compound V aşılıyor ve gizemli bileşen onlara süper güçler sağlıyor. 

Billy Butcher, Compound V'yi Hughie de uyguladığında bileşenin etkilerini aniden hissediyor ve bu onu daha güçlü ve dayanıklı kılıyor. Hughie başlangıçta yeni güçleriyle baş etmekte güçlük çekse de hikaye boyunca dayanıklılığı ve gücü sayesinde pek çok kavgaya giriyor. 

Ve aynı zamanda gelişkin dayanıklılığı sayesinde bu kavgaları birkaç sıyrıkla atlatıyor. Fakat bu güçlerine rağmen Hughie en önemli özelliği hâlâ zekası. Keskin zekası ve analitik düşünmesi ekip arkadaşlarının çözemediği sorunları çözmesine olanak sağlıyor. 

Ancak dizide her ne kadar Hughie süper güçlerden yoksun görünse de yapım genel olarak karakterin sahip olduğu kişisel özellikleri iyi biçimde aksettirmeyi başarıyı. 

Homelander, Starlight, Billy Butcher gibi karakterlerin yanı sıra Hughie de izleyicilerin neler yaşayacağını merak ettiği karakterler arasında yer alıyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU