The Boys'un yaratıcısı ikinci sezona dair en büyük pişmanlığını açıkladı

Eric Kripke diziye dair değiştirmek istediği noktayı açıkladı

The Boys'un spin-off'unun da hazırlanacağı açıklanmıştı (Amazon)

Amazon’un en çok izlenen dizisi The Boys’un yaratıcısı Eric Kripke, ikinci sezona dair en büyük pişmanlığını açıkladı ve bu muhtemelen pek çok hayranın tahmin etmediği bir nokta. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin değerlendirildiği Inside The Boys programında Kripke farklı bir şekilde yapmayı istediği şeyin Homelander’ın Doppelganger’ıyla (bir kişinin kendisinin tıpatıp benzeri, ed.n.) karşı karşıya kaldığı an olduğunu söyledi. Screen Rant'in haberine göre Kripke şu ifadeleri kullandı:

O sahnede parayı masada bırakmışız gibi hissediyorum. Çünkü tam oradaydı! Ve herkes 'Aman Tanrım bunu yapacak' diyordu. Fakat sonra geri çektik ve sanki bunu yapmak tam da ona göre olurdu.

Doppelganger ve Homelander arasındaki sahne Kripke’nin bu sezondaki tek pişmanlığı değil. Dizinin yaratıcısı daha önce de Lamplighter’ı (Shawn Asmore) bu kadar erken öldürmenin hata olduğunu söylemişti. 

 

 

The Boys’un ikinci sezonuna verilen olumlu tepkiler düşünüldüğünde Kripke’nin seçimlerinin çok da yanlış olmadığı düşünülebilir.

Dizinin kısa süre önce yayımlanan sezon finali hayranların kafasında bir dizi soru işareti yarattı dolayısıyla üçüncü sezonun yolda olduğunu bilmek yapımı takip eden pek çok kişi açısından rahatlatıcı. 

Üçüncü sezonun ilk bölümünün ne zaman yayımlanacağı henüz belli değilse de hayranlar muhtemelen gelecek yıl yayımlanacağını düşünüyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU