Avengers: Endgame'in silinen sahnesi, ürkütücü Thanos teorisine açık kanıt sundu

Süper caniyi son kez görmemiş olabiliriz

Avengers: Endgame'in silinen sahnesi cani Thanos'la (Josh Brolin) ilgili teorinin başından beri doğru olduğunun kanıtı olabilir.

Yayın platformu Disney+'ta erişime açık olan kesit, filmde Hulk'la (Mark Ruffalo) Ancient One (Tilda Swinton) arasında geçen konuşmanın farklı bir versiyonu.

Swinton'ın karakterinin Hulk'a Sonsuzluk Taşları'ndan birinin çıkarılmasının yeni bir zamansal süreklilik yarattığını söylediği görülebiliyor. Bunun ardındansa filmde yer verilmemiş bir şeyi ortaya çıkarıyor: Bizatihi kendi ölümünden sonra gerçekleşen olayları görmek için Zaman Taşı'nı kullandığını.

Tam da burada bombayı bırakarak Thanos'un evrenin yarısını ortadan kaldıran tahripkar parmak şıklatmasının aslında tek bir kişiyi bile öldürmediğini söylüyor.

Thanos'un insanları öldürmek yerine onların var olmamasını dilediğini, bunun da geri döndürülmelerine olanak sağladığını açıklıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu açıklama bir yandan Scarlett Johansson'ın diğerlerini geri döndürmeye çalışırken ölen karakteri Black Widow'un neden hayata döndürülemediğini ikna edici şekilde açıklığa kavuştururken aynı zamanda kahramanlara ileride sorun olabilecek bir şeyi de ortaya çıkarıyor, o da Thanos'un hala hayatta olduğu.

Avengers: Endgame Tony Stark'ın parmaklarını şıklatıp Thanos ve ordusunu aynı Thanos'un Yenilmezler'in yarısına yaptığı gibi ortadan kaldırmasıyla bitmişti.

Eğer var olmamaları dilenenler Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönebiliyorsa Thanos da pekala dönebilir.

Serinin senaristlerinin karakteri nasıl geri döndürebileceği meselesi bir muamma ama belki de gelecek planları için Mad Titan'ın hizmetlerinden yararlanmak isteyen başka bir cani olacak.

Her halükarda Marvel patronlarının isterlerse Thanos'u geri getirebileceklerini bilmeleri muhtemelen güzel.

Yeni haberler X-Men karakteri Wolverine'in Marvel Sinematik Evreni'ne 5. Evre kadar erken bir zamanda katılacağını tahmin ediyor. Kısa süre önce bir kaynak karakterin Black Panther 2'de küçük bir rol oynayabileceğini iddia etti.

Avengers: Endgame hem Disney+'ta hem de NOW TV'de erişime açık.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU