Avengers: Endgame'in kamera arkası görüntüleri meşhur dövüş sahnesinin nasıl çekildiğini açığa çıkardı

Avengers: Endgame koordinatörlerinden Monique Ganderton filmin kamera arkası görüntülerini paylaştı

Kısa süre önce Endgame'in saon savaş sahnesinde bulunan yeni bir hata gündeme gelmişti (Marvel)

Avengers: Endgame’in setinin kamera arkası görüntüleri filmin sevilen kahramanlarından Hawkeye’ın Ronin olarak savaştığı sahnelerin nasıl çekildiğini ortaya koyuyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Her ne kadar Jeremy Renner’ın canlandırdığı karakter hikayenin en öne çıkan kahramanlarından olmasa da Marvel Sinematik Evreni’nde önemli bir role sahip. 

Screen Rant'in haberine göre kısa süre önce Avengers: Endgame’in dublör koordinatörü Monique Ganderton, filmin etkileyici sahnelerinin nasıl çekildiğini ortaya koyan kamera arkası görüntülerini paylaştı. Görüntülerde dublörlerin zorlu dövüş sahnelerinin çekiminden önce prova yaptığı görülüyor. 

Hawkeye’ın filmdeki rolü bir miktar tartışmalı olsa da kamera arkasında prova edilen dövüş sahneleri filmin hayranlarının ilgisini epey çekmiş görünüyor. 

Görüntüler Hawkeye’ın kişiliğinin Ronin tarafını etkili biçimde tanıtıyor. 

 

 

Avengers: Endgame geçen yıl vizyona girmesinin ardından tüm dünyada büyük bir yankı uyandırmıştı. Sevilen filmin kamera arkası görüntüleri, beyaz perdeye yansıyan çekim hataları ve Marvel Sinematik Evreni’nin geleceğine devrettikeri hem filmin hem de karakterlerin uzun süre daha tartışılmaya devam edeceğine işaret ediyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU