Amber Heard'ün kız kardeşinin eski patronu: Ablasının Depp'i öldüreceğini düşünüyordu

Amber Heard’ün kız kardeşinin eski patronu Jennifer Howell, Whitney Henriquez’in kendisine ablasının Johnny Depp’e karşı muazzam düzeyde saldırgan olduğunu söylediğini aktardı

Johnny Depp, Amber Heard'ün evlilikleri sürerken Elon Musk ile birlikte olduğunu iddia etmişti (AFP)

Johnny Depp ve Amber Heard arasında devam eden davada ifade veren Amber Heard’ün kız kardeşinin eski patronu, Heard’ün kardeşinin ablasının bir kavga sırasında Johnny Depp’i “öldüreceğini” düşündüğünü söyledi. 

Heard’ün kız kardeşinin eski patronu The Sun’ın avukatlarının Yüksek Mahkeme’ye söylediklerinin aksini iddia eden ifadeler verdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karayip Korsanları’nın ünlü oyuncusu 57 yaşındaki Johnny Depp, kendisini “eşini döven biri” diye niteleyen haberin ardından The Sun’ın yayıncısı News Group Newspapers’a (NGN) ve gazetenin baş editörü Dan Wootton’a dava açmıştı. Depp ayrıca ABD’de de Heard’e karşı dava açmıştı

Mirror'ın haberine göre Jennifer Howell, Heard’ün kardeşi Whitney Henriquez’in kendisine Heard’ün “muazzam düzeyde saldırgan” olduğunu ve Johnny Depp’in “Amber’in istismarına neden katlandığını” anlamadığını söylediğini aktardı. Howell, ABD’deki davada ifade verdi.

Öte yandan Depp’in The Sun’a açtığı davada Henriquez, tartışmaya karıştığında Depp’in 2015’te Los Angeles’taki evinde kendisini neredeyse merdivenlerden aşağı atacağını söylemişti. 

Henriquez bu olayda Heard’ün “kardeşime vurma” diye cevap verdiğini ve Depp’e vurduğunu söylemişti. Henriquez kavganın ardından patronunun evinde kalmak zorunda kaldığını söylemişti. O sırada Henriquez’in patronu olan Howell bu ifadeyle çelişen bilgiler verdi. Howell şunları söyledi:

Whitney 2015’teki olaya dair ifade verdi. Patronunun evine gitmek ve yerde yatmak zorunda kaldığını söyledi. O patron benim. Bana doğru olduğu söylenen şey bu değildi. Whitney bana Amber’in Johnny’e saldırmasına engel olmaya çalıştığını söyledi. Whitney kavgaya dahil olduğunda Amber'in onu neredeyse merdivenlerden aşağı atacağını söyledi. Bana Amber’in ‘Johnny’i öldüreceğinden endişe duyduğunu’ söyledi.

Henriquez, Howell’in ifadesinin gerçeklikle herhangi bir bağının olmadığını söylüyor. ABD’deki davanın Eylül’de sonuçlanması bekleniyor. 

The Guardian’ın haberine göre Londra’daki artık sonuna gelinen davada konuşan Johnny Depp’in avukatı, Heard’ü “iflah olmaz bir yalancı” ve “istismarcı” diye niteledi. Londra’da devam eden davada kararın hemen verilmesi beklenmiyor. 

 

Independent Türkçe, The Mirror, The Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU