Aralarında sadece 9 yaş fark olan ünlü oyuncular, yeni dizide anne-oğulu canlandırıyor

Emmy Rossum 36 yaşındayken, oğlunu canlandıran Tom Holland gerçek hayatta 27 yaşında

Rossum, dizi setinde hamile olduğunu öğrendiğini ve çekimler bittikten sonra şu an da iki aylık olan oğlunu dünyaya getirdiğini söyledi (AP)

Emmy Rossum ve Tom Holland, Apple TV+'ın The Crowded Room dizisinde anne-oğulu canlandırıyor. Sevilen dizi Shameless'la şöhret olan Rossum, Örümcek Adam'ın (Spider Man) yıldızından sadece 9 yaş büyük olmasına rağmen bu rolde yer almasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Rossum, Entertainment Tonight'a yaptığı açıklamada, "Senaryoyu okuduğumda mantıklı geldi" dedi ve ekledi:

Candy çok genç bir anne, 16 yaşında hamile kaldığında neredeyse kendi de bir çocuktu. Benim 25'ten 35'e yaşlanışımı izliyorsunuz, ki bu aslında şu an olduğumdan daha genç bir yaş.

Emmy Rossum 36 yaşındayken, Holland gerçek hayatta 27 yaşında. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Crowded Room, Holland'ın canlandırdığı Danny Sullivan karakterinin, 1979 yılında New York'ta bir silahlı saldırıya karışmasının ardından tutuklanmasını konu alan 10 bölümlük bir mini dizi. 

Dizide Rossum ve Holland'ın yanı sıra Amanda Seyfried, Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Jason Isaacs, Christopher Abbott ve Thomas Sadoski rol alıyor.

Rossum, yeni dizide "anne ve oğul arasındaki ilişkiye aşık olduğunu" anlattı. Başarılı oyuncuyu Candy rolünü oynamaya çeken şeylerden biri de "anne ve oğul arasındaki ilişki, yakınlık ve ilerleyen bölümlerdeki hüzünleri" olmuş.

Diziden çok etkilendim ve özellikle genç Danny'yle tüm sahnelerimi gerçekten çok sevdim.


Independent Türkçe, Deadline, People

DAHA FAZLA HABER OKU