Tom Holland: Uncharted'ın çekimlerinde bana 17 kez araba çarptı

Genç aktör yeni filminin zorlu çekimlerinden bahsetti

Britanyalı aktör Tom Holland yeni filmi Uncharted'ın bir sahnesinin çekimleri sırasında kendisine 17 kez araba çarptığını açıkladı. 25 yaşındaki oyuncu söz konusu sahneyi filmin "öne çıkan anlarından biri" diye niteledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda Holland'a Uncharted'ın çekimleri sırasında uzun yıllar unutamayacağı anlar olup olmadığı soruldu. Örümcek-Adam filmlerinin yıldızı bu soruyu kendisini fiziksel olarak fazlasıyla zorlayan sahneyi anlatarak yanıtladı. 

Holland bu deneyiminin "çok acı verici" olduğunu söylese de işin sonunda ödüllendirildiği için setten mutlu ayrıldığını dile getirdi. Filmin aksiyon dolu en iyi bölümlerinden biri olan sahnenin altından kalkabildiği için Holland kendisiyle gurur duyduğunu da belirtti. 

Aktör röportajda şu ifadeleri kullandı.

Bana araba çarptığı gün epey etkileyiciydi. Çok eğlenceliydi. Çok acı vericiydi ama ödüllendiriciydi de. Birinin, 'Günün nasıl geçti?' diye sormasının ardından 'Hey, 17 kez araba çarptı' demek epey havalı. Ve sonrasında, 'Bekle, ne?' diye yanıt verirler.

Holland ayrıca şunları ekledi:

Bu benim için çok gurur verici bir andı ve bence bu filmdeki en iyi aksiyon sahnelerinden biriydi. Gerçekten ama gerçekten harikaydı ve bu sahne filmin öne çıkan anlarından biriydi. 

Genç aktör yakında zamanda verdiği bir başka röportajda Uncharted'daki kargo uçağı sahnesinin kariyerindeki en zor çekim olduğunu açıklamıştı. 

 

 

Genç aktörün Mark Wahlberg'le birlikte kamera karşısına geçtiği Uncharted, 11 Şubat'ta vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, The Hollywood Reporter, Screenrant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU