Pedro Pascal: Başparmaklarını gözüme sokmalarına izin verdim

48 yaşındaki oyuncu, hayranlarını kırmamanın bedelini pek hoş şekilde ödemediğini de itiraf etti

Şili asıllı Amerikalı aktör, popüler video oyunu uyarlaması The Last of Us'ta Joel Miller karakterini canlandırıyor (HBO)

Narcos ve The Last of Us gibi dizilerin yıldızı Pedro Pascal'dan şaşırtıcı bir itiraf geldi. Pascal, Jeff Bridges, Kieran Culkin, Damson Idris, Michael Imperioli ve Evan Peters'la birlikte Hollywood Reporter'ın söyleşisinin konuğu oldu.

Sinema, televizyon ve eğlence sektörleri üzerine odaklanan dergi Hollywood Reporter, oyunculardan rol aldıkları dizilerin hayranlarıyla yaşadıkları ilginç olayları anlatmalarını istedi. 

Pascal, Game of Thrones'ta canlandırdığı Oberyn Martell karakterinin ölüm şekli nedeniyle "insanların başparmaklarını gözlerine sokarak fotoğraf çektirmek istediklerini" anlattı.

Hayranlarını kırmadığını söyleyen Pascal, sözlerini şöyle sürdürdü:

İlk zamanlarda karakterin dizideki başarısından dolayı çok hevesli ve mutluydum, onlara izin veriyordum. New York'ta! Hem de her yerde.

Pascal, hayranlarını kırmamanın bedelini pek hoş şekilde ödemediğini de itiraf etti:

Ve sonra biraz göz enfeksiyonu geçirdiğimi hatırlıyorum.

HBO'nun popüler dizisinin dördüncü sezonunda Pascal'ın karakteri, Hafþór Júlíus Björnsson tarafından canlandırılan Gregor Clegane tarafından öldürülüyordu. Clegane, Oberyn Martell karakterinin kafatasını kırmadan önce gözlerini oyuyordu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Final bölümü yayımlanan Succession'da rol alan Kieran Culkin de Pascal'ın hikayesine kayıtsız kalamadı. Culkin, "Vay canına, bu çok fazla güven demek" diye espri yaptı.

Kısa süre önce üçüncü sezonu yayınlanan The Mandalorian'daki baş karakterlerden birini canlandıran Pascal, HBO'nun ikinci sezon çalışmaları devam eden sevilen dizisi The Last of Us'ta, Bella Ramsey'yle birlikte rol alıyor.

Öte yandan kısa bir süre önce Pascal'ın Barbarian'ın yönetmeni Zach Creggers'in bir sonraki korku filminde başrolde yer alacağı açıklanmıştı. Pascal ayrıca Gladyatör'ün (Gladiator) çekilmekte olan devam filminde de rol almaya hazırlanıyor.


Independent Türkçe, CNN, MovieWeb

DAHA FAZLA HABER OKU