Galaksinin Koruyucuları 3'te saklı bir Pete Davidson kameosu var

Birçok izleyici o karakterin Saturday Night Live yıldızı olduğunun farkında değildi

(Danny Moloshok/AP)

Galaksinin Koruyucuları 3'te (Guardians of the Galaxy Vol 3) aktör ve komedyen Pete Davidson gizli bir kameo performansı sergiledi.

The Saturday Night Live yıldızının rolü, Marvel Sinematik Evreni'nin (MSE) bu son filmini izleyen pek çok izleyicinin radarından kaçtı.

Yazının devamı Galaksinin Koruyucuları 3'ten spoilerlar içeriyor...

Davidson'ın karakteri filmin sonlarına doğru, Yüksek Evrimci'nin (Chukwudi Iwuji) devasa uzay gemisinde geçen bir bölümde ortaya çıkıyor.

Koruyucular kısa süre içinde imha edilecek uzay aracındaki kafeslerden istismara uğramış hayvan sürülerini serbest bırakırken Mantis (Pom Klementieff) de Phlektik diye adlandırılan bir karakteri serbest bırakıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çirkin bir mutasyona uğramış maddeden oluşan ve belli belirsiz insana benzeyen bir kütle olan Phlektik, uzay gemisinden inerken kurtarıcısına teşekkür ediyor. Mantis ise tiksintisini gizlemeye çalışıyor.

Davidson'ın seslendirdiği Phlektik tamamen CGI'da (Bilgisayar Üretimli İmgeleme) işlenmiş.

Filmin yönetmeni James Gunn'ın daha önce 2021 yapımı DC Comics uyarlaması The Suicide Squad: İntihar Timi'nde (The Suicide Squad) Davidson'a küçük ama unutulmaz bir rol verdiği düşünüldüğünde, komedyenin bu kameosu belki de pek sürpriz sayılmaz.
 

Chris Pratt
Chris Pratt, Galaksinin Koruyucuları 3'te (Marvel Studios)


Galaksinin Koruyucuları 3, gösterime girmesinden bu yana geçen günlerde hayranların yoğun ilgisini çekerken bazıları da çok sayıda "şiddet içerikli" ve "rahatsız edici" sahne içermesi nedeniyle filmin yaş derecelendirmesini sorguladı.

The Independent'ın eleştirmeni Clarisse Loughrey övgüler yağdırarak 4 yıldız verdiği Galaksinin Koruyucuları 3'ün incelemesinde, bu yapımın son yılların en iyi MSE filmi olduğunu ifade ediyor.

Dünya çapında 600'den fazla farklı versiyonuyla sinemalarda gösterime giren film, alışılmadık bir sinema rekoruna da imza attı.

Galaksinin Koruyucuları 3 halen sinemalarda. Film Chris Pratt, Zoe Saldaña, Bradley Cooper, Vin Diesel, Karen Gillan, Will Poulter, Elizabeth Debicki, Dave Bautista ve Sylvester Stallone gibi isimlerin yer aldığı bir oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU