Sığınakta söylediği şarkıyla viral olan Ukraynalı küçük kız Frozen müzikalinde sahneye çıktı

Video, Milli Piyango Büyük Yılbaşı Gecesi Partisi kapsamında yayımlanacak

(Marta Smekhova/Facebook)

Ukrayna'daki bir bomba sığınağından Let It Go'yu söylemesiyle viral olan 8 yaşındaki bir kız çocuğu, Birleşik Krallık'taki West End Tiyatrosu'nun Karlar Ülkesi (Frozen) oyuncularına sahnede eşlik etmenin büyük mutluluğunu yaşadı.

Amelia Anisoviç martta Rusya'nın Ukrayna'yı istilası sırasında bir bomba sığınağından popüler Disney şarkısını söylerken kaydedilince küresel çapta ilgi görmüştü.

Kiev'deki sığınağı ziyaret eden bir kadının Facebook'ta paylaştığı video internette yayılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Videonun Holly Willoughby'yi This Morning programında gözyaşlarına boğmasının ardından Amelia ve annesi Lilia, Polonya'ya sağ salim varmayı başarmış ve daha sonra Good Morning Britain ve Lorraine programlarına katılmıştı.

Şimdi de Amelia'nın, 31 Aralık'ta yayımlanacak Milli Piyango Büyük Yılbaşı Gecesi Partisi'nde (The National Lottery’s New Year’s Eve Big Bash) yer alacağı açıklandı.

Sürpriz olarak Amelia'ya sahnede, Karlar Ülkesi'nin West End yapımında Elsa ve Anna'yı canlandıran Samantha Barks ve Emily Lane eşlik etti.

Amelia, Wembley Arena'da 8 bin seyircinin önünde, yıldızlarla birlikte Let It Go'nun bir yorumunu söylerken şaşkın ve heyecanlı görünüyordu.

Televizyonda yayımlanacak etkinlik, 2022'de toplumu bir araya getiren "büyülü anları" ve sıradışı kişilerle onların Milli Piyango finansmanı sayesinde yarattığı farkı kutluyor.

Etkinliğin sunuculuğunu komedyen ve sahne yıldızı Jason Manford'la Britain's Got Talent jürisi Alesha Dixon üstleniyor.

Amelia'nın şarkı söylediği ilk video viral olduğunda bunu, 2013 yapımı filmde Let It Go'nun orijinal versiyonunu seslendiren müzikal tiyatro oyuncusu Idina Menzel de fark etmişti.

Menzel, "Seni görüyoruz" diye tweet atmıştı.

Seni gerçekten ama gerçekten görüyoruz.

Press Association'dan da yararlanılmıştır



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU