George Clooney yaş farkının eşiyle ilişkisini nasıl etkilediğini açıkladı

Oyuncu ve insan hakları avukatı 8 yıldır evli

(Reuters)

George Clooney, eşi Amal Clooney'le arasındaki 17 yaş farkın ilişkilerini nasıl etkilediğini açıkladı.

George Clooney, 2014'te insan hakları avukatıyla evlenmeden önce Hollywood'un en gözde bekarı unvanına sahipti. 44 yaşındaki Amal'la arasında önemli bir yaş farkı bulunan 61 yaşındaki Cennete Bilet (Ticket to Paradise) yıldızı, evlenmek için 53 yaşına kadar beklemenin eşi için mükemmel biri haline gelmesine nasıl katkı sağladığını anlattı.

Yakın zamanda E! News'e konuşan Clooney, "Çoğu konuda anlaşıyoruz" dedi.

61 yaşına gelince, belli ki öyleyim, yaşlandıkça, olaylara biraz farklı bakıyorsunuz.

Oscar ödüllü oyuncu yaş farkları nedeniyle, gençlik yıllarında kafasını takabileceği önemsiz şeylere odaklanmadığını da söyledi. "Amal duvarı sarıya boyamak istiyor" dedi.

Ve daha genç olsaydım, bunun aptalca bir renk olduğunu düşünürdüm. Şimdi sadece "Umurumda değil. Duvarın sarı olması kimin umurunda?" diyorum.

Clooney şimdi, "ortak yönlerimizi bulmayı ve küçük şeyleri dert etmemeyi" öğrendiğini söyledi.

8 yıldır evli olmalarının dışında, George ve Amal Clooney'nin Ella ve Alexander adında 5 yaşında ikizleri de var. Ocean's Eleven yıldızı geçen günlerde, özellikle de kızı bir gün birileriyle çıkmaya başladığında yaşça daha büyük bir ebeveyn olmanın avantajlarını anlattı.

Clooney, Today'in sunucusu Hoda Kotb'a "Kızım birileriyle çıkmaya başladığında bu konuya dahil olmama fikri hoşuma gidiyor" dedi.

"Baba, tanışmanı istediğim... Bir grupta baterist" diyerek gelecekteki kızını taklit etti. Ardından Clooney, Kotb'un kahkahaları karşısında, kendisinin daha yaşlı bir versiyonunu canlandırmaya kalkışarak "Ne? Tost severim" diye ekledi.

Geçen günlerde eşi Amal'la evli oldukları 8 yıl boyunca "hiç" tartışmadıklarını iddia eden ünlü oyncu E! News'e itirafta bulunarak evlenmek için çok uzun süre beklediğinden ilişki tavsiyesi vermek için doğru kişi olmayabileceğini söyledi.

"Çok geç başladığım için kimseye tavsiye vermem yerinde olmaz" dedi.

Duruma yaşayan en şanslı insanmışım gibi bakmalı ve bunun kıymetini bilmeliyim.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU