Khloé Kardashian'la bebek bekleyen Tristan Thompson doğuma günler kala farklı kadınlarla görüntülendi

“Khloé, Tristan’ın yakınında olmasını istiyor”

İkinci kez hamile kalması riskli bulunan Khloé Kardashian'ın bebeğini taşıyıcı anne dünyaya getirecek (AP)

Reality show yıldızı Khloé Kardashian'la ikinci çocuklarının doğumuna günler kalan Tristan Thompson, Yunan adası Mikonos'ta farklı kadınlarla partilerken görüntülendi. People'a konuşan kaynaklar cuma günü ikilinin taşıyıcı anne aracılığıyla bebek beklediğini duyurmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kasımda rahme düşen bebek her an doğabilir. Çift, aralıkta Thompson'ın başka kadından çocuğu olduğu ortaya çıktıktan sonra ayrılmıştı. Kardashian ve Thompson'ın o günden beri ebeveynlik meseleleri dışında hiç konuşmadığı belirtildi.

2016'dan beri bir ayrılıp bir barışan çiftin ikinci çocuklarını bekledikleri haberi "Tekrar bir araya mı gelecekler?" sorusunu gündemde tutuyor. Diğer yandan Thompson, Yunan adasındaki bir gece kulübünde başka kadınlarla dans edip nargile içerken görüntülendi.

Görüntüler, Kardashian adına People'a konuşan bir kaynağın "Khloé doğum yaklaşırken Tristan'ın yakınında olmasını istiyor" demesinden bir gün sonra çekildi. Kaynak şu ifadeleri ekledi:

Khloé kendini bekar anne olarak görmüyor. True'da olduğu gibi, yeni doğacak bebeğe de birlikte bakacaklar. Khloé, Tristan'ın sürece mümkün mertebe dahil olmasını istiyor.

Thompson, Kardashian'ı 2018'de True'ya hamile kaldığı dönem dahil birden fazla kez aldattığını kabul etmişti. Kardashian Nisan'da verdiği röportajda Thompson'la bir daha barışmayacaklarını vurgulamıştı. 

 

Independent Türkçe, DailyMail, People

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU