Courtney Love: Johnny Depp benim hayatımı kurtardı

Ünlü müzisyen, Kurt Cobain'den olan kızı Francis Bean'e Depp'in kol kanat gerdiğini belirtti

Courtney Love, Johnny Depp'in Amber Heard'e açtığı iftira davasında dile getirilen suçlamalara değinmedi (Fotoğraflar: AP - AFP)

1994'te hayatını kaybeden efsanevi müzisyen Kurt Cobain'in eşi Courtney Love, 1995'te aşırı dozda uyuşturucu kullandığı sırada kalp masajı yaparak Johnny Depp'in kendisini kurtardığını söyledi. 

57 yaşındaki şarkıcı, Johnny Depp hakkındaki düşüncelerini ve Amber Heard'le kurduğu empatiyi paylaştığı bir video yayımladı. 

Arkadaşı Jessica Reed Kraus'un Instagram hesabından paylaştığı videoda Love, Depp'in hem kendi hayatını kurtardığını hem de kızı Frances Bean Cobain'i en zorlu zamanlarda desteklediğini dile getirdi.

Love şu ifadeleri kullandı:

Kamuoyunun önünde hakikaten hüküm vermek istemiyorum ama size şunu söylemek istiyorum. 1995'te Viper Room'un önünde Sal'la aşırı doz kullandığımda Johnny bana kalp masajı yapmıştı.

Love ayrıca kendisinin ve kızının psikolojik olarak iyi olmadığı dönemde Depp'in kendilerine arka çıktığını söyledi. Aktör, Love'ı çok yakından tanımasa da o ve müzik efsanesi Cobain'in kızına 13. doğum gününde 4 sayfalık bir mektup yazmış. 

 

 

Müzisyen, sosyal hizmet çalışanlarının kendisine sormadan sürekli kızının etrafında olduğu dönemde Depp'in kızının okuluna onu ve arkadaşlarını alması için limuzin gönderdiğini de belirtti. Love, uyuşturucu sorunları nedeniyle kızının velayetini 2009'da kaybetmişti. 

Love şunları ekledi:

Kızım 13 yaşındayken bana, 'Anne o benim hayatımı kurtardı' dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Müzisyen ayrıca Amber Heard'ün sosyal medyada karşılaştığı yoğun eleştirilere de değindi. Kendisinin de bir dönem ABD'nin en nefret edilen kadını olduğunu söyleyen Love, Heard'le empati kurduğunu dile getirdi. 

Kurt Cobain'in birçok hayranı, Nirvana'nın efsanevi solistinin ölümünden Love'ı sorumlu tutmuştu. 

Love daha sonra videoda söylediklerine açıklık getirerek, "Bir arkadaşıma tarafsızca desteğimi göstermek istiyorum. Zorbalık yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı. 

Amber Heard'e karşı düzenlenen sosyal medya kampanyalarını desteklemediğini vurgulayan Love, hiç kimsenin başkalarının acılarından zevk almaması gerektiğini söyledi. Love her iki tarafla da empati kurulabileceğini belirtti. 

 

Independent Türkçe, Metro, Newsweek

DAHA FAZLA HABER OKU