Yeni bir Karayip Korsanları filmi için "bir milyon alpaka" ödenip ödenmeyeceği sorusu Johnny Depp'i güldürdü

Tanığa, Depp'in serinin muhtemel 6. filmindeki geleceğiyle ilgili sorular soruldu

(AFP)

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e açtığı devam eden iftira davasında, ifade verdiği esnada bir Disney yöneticisine sorulan soruyu komik buldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

19 Mayıs Perşembe günü mahkemeye sunulan önceden kaydedilmiş yeminli ifadede, Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) film serisinde çalışan Tina Newman'a Depp'in muhtemel bir 6. filmdeki geleceğiyle ilgili sorular soruluyordu.

Heard'ün avukatı, "Bay Depp'in Karayip Korsanları 6'daki bir rol için değerlendirilip değerlendirilmediğini biliyor musunuz?" diye sordu.

Newman bu soruya, "Değerlendirildiği veya değerlendirilmediğine dair bilgim yok" yanıtını verirken, "Karar benim iş sorumluluğuma girmiyor. Bu beni aşan bir mesele" diye devam etti.

Avukat şöyle devam etti:

Disney, Depp'in 300 milyon dolar ve bir milyon alpaka karşılığında da olsa Karayip Korsanları'nda bir daha rol almayacağına dair yeminli ifade verdiğinin farkında mı?

Newman bu soruya da "Hayır" cevabını verdi.

Avukatın daha fazla baskı yaparak Disney'in, "Depp'in gelecekteki herhangi bir Karayip Korsanları rolünde görev alması için 300 milyon doların üzerinde ödeme yapma ve bir milyondan fazla alpaka (sağlama)" fikrini düşünüp düşünmediklerini sorması üzerine de Disney yöneticisi "Hayır" diye yanıt verdi.

Bu sorunun ardından Depp ve avukatı Camille Vasquez'in birlikte güldüğü görüldü.
 


Depp, Heard'e 50 milyon dolarlık bir tazminat davası açmıştı. Oyuncu, 2018'de Washington Post'ta çıkan aile içi şiddetle ilgili görüş yazısında Heard'ün, kendisini aktrise istismarda bulunduğunu ima ettiğini öne sürüyor.

Depp'i kendi aleyhine "karalama kampanyası" düzenlemekle suçlayan ve söz konusu davayı "taciz ve istismarın" devamı şeklinde niteleyen Heard de 100 milyon dolarlık bir karşı dava açmıştı.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU