Aquaman 2: "Amber Heard gitsin Emilia Clarke gelsin"

Amber Heard'ün seriden ayrılmasını isteyenler Mera'yı Emilia Clarke'ın canlandırmasını talep ediyor

Emilia Clarke'ın DC evrenindeki Kraliçe Mera'yı Amber Heard'den daha iyi canlandıracağı düşünülüyor (Twitter/@digitalkensei)

Amber Heard'ün, Aquaman ve Kayıp Krallık (Aquaman and the Lost Kingdom) kadrosundan çıkarılması için düzenlenen imza kampanyası üç milyon kişiye ulaşma hedefini yakaladı. Bununla birlikte kampanyayı düzenleyenler çıtayı yükseltti ve şimdi de 4,5 milyon kişiden destek almayı amaçlıyor. 

Gerçekleşme olasılığı çok düşük de olsa kampanyaya destek verenler Emilia Clarke'ın, Amber Heard yerine seride rol alması gerektiğini savunuyor. 

Change.org'da Johnny Depp hayranlarının açtığı kampanya Warner Bros yöneticilerinden "doğru şeyi yapmayı" ve Heard'ün Aquaman'in devam filminden çıkarılmasını talep ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İmza kampanyası metninde, "Johnny Depp, Amber Heard'ü aile içi istismar faili olarak ifşa etti" ifadeleri yer alıyor. Çiftin 2016'daki boşanmasından bu yana Heard'ün, Johnny Depp'in Hollywood kariyerini bitirmek için sistematik bir mücadele verdiği de öne sürülüyor. 

Hayranlar Heard'ün "uydurma taciz olaylarıyla" Depp'i suçladığını ve yalan söylediğini iddia ediyor. 

Metinde ayrıca erkeklerin maruz kaldığı aile içi şiddetin de tanınması gerektiği ve herhangi bir tacizcinin eğlence endüstrisinde göklere çıkarılmasının önüne geçilmesine ihtiyaç duyulduğu ifade ediliyor. 

"Heard'ün yerine Clarke gelsin!"

Heard'ün yerine geçmek üzere öne çıkarılan en güçlü adaysa Emilia Clarke. Britanyalı aktris, Aquaman'in başrol oyuncusu Jason Momoa'yla Game of Thrones'da birlikte kamera karşısına geçmişti. İkili, ünlü dizide evli çift Khal Drogo ve Daenerys Targaryen'i canlandırmıştı. 

Her iki oyuncu da Game of Thrones'un yayımlandığı dönemde dizinin en popüler isimleri arasında yer alıyordu. 

Öte yandan alternatif Aquaman senaryosunun hayata geçmesi için taleplerini sosyal medyadan dile getirenlerin yanı sıra Clarke'ı Mera kostümüyle resmedenler de oldu.

Clarke'ı süper kahraman şeklinde tasvir eden bir Instagram kullanıcısı bu senaryonun gerçekleşme olasılığının düşük olduğunu söylese de filmde Emilia Clarke'a rol verilmesinin harika olacağını düşündüğünü söyledi. 

 

 

Twitter'da kullanıcılardan biri, "Mera rolüne Emilia Clarke getirilmeli" derken bir diğeri de, "Mera için Amber Heard'ü Emilia Clark'la değiştirmediler mi henüz?" diye sordu. 

TMZ'nin 30 Nisan'daki haberinde Amber Heard'ün ikinci Aquaman filminde beyazperdede 10 dakikadan az görüneceği iddia edilmişti. 

 

Independent Türkçe, The New York Post, TMZ, Screenrant

DAHA FAZLA HABER OKU