Levent Gültekin ve Cüneyt Özdemir arasında "Abdullah Gül" atışması: Tam bir medya soytarısı olmuşsun

Cüneyt Özdemir, Levent Gültekin'i Abdullah Gül'ün adaylığı için Halk TV'yi kullanmakla suçladı

Kolaj: Independent Türkçe

Cüneyt Özdemir ile Levent Gültekin sosyal medya hesaplarından atıştı.

Cüneyt Özdemir Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Halk Tv'nin bir numaralı (ki çok izleniyor harbiden başarılı) programcısı Levent Gültekin,  Abdullah Gül'ün adaylığını destekliyor musun soruma, çaktırmadan reklamını mı yapıyorsun?' imalarıma, 'Hayır' bile diyemiyor. Eveliyor, geveliyor... E hayırlı işler kardeşim. Allah kavuştursun.." ifadelerini kullandı.

Özdemir ayrıca hesabından bir anket paylaşrak takipçilerine, "Levent Gültekin Halk TV'de çaktırmadan Abdullah Gül reklamı mı yapıyor? Halk TV'yi kendince çaktırmadan Abdullah Gül adaylığı için mi kullanıyor?" sorularını yöneltti.

Levent Gültekin'i de soruya etiketleyen Özdemir, "Çekinme sen de oy kullan" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gültekin ise Özdemir'in paylaşımını "Ahlaksızlığını böyle mi örteceksin Cüneyt? Sen hakikaten tam bir medya soytarısı olmuşsun. Tam kendine yakışanı yapıyorsun" ifadeleriyle yanıtladı.

Özdemir ise "Vay şimdi de hakaret ha! Yolun açık olsun Şampiyon...." cevabını verdi.

İki ismin atışması Gültekin'in "İşin içine Halk tv’ye niçin karıştırdığını anlamayacak kadar aptal mı sanıyorsun buradaki insanları. CNNtürk tetikçiliğini mi yapıyorsun halk tv’ye?" sorusuyla devam etti. 

Özdemir'den gelen yanıt ise şöyle oldu: 

Ya sadece siyasetten değil medyadan da o kadar bihabersin ki ben 2003 yılından bu yana cnntürk'te çalışmıyorum. Dışarıdan program yapıyorum... Kanal'd'den de 20015'de kovuldum!

Gültekin bu yanıtın ardından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

Cüneyt sırf iftiranı suç üstü yapmak için seni muhatap aldım yoksa senin muhatabın ben değilim, senin muhatabın Aleyna Tilki, ama yine de söyle bana niye iftira attın? Halk tv’ye niçin saldırdın? Kimden aldın bu talimatı onu söyle?

Özdemir de soruya "Çakallık yapıp Halk Tv'yi sana ortak etme. Yahu herkesi gerçekten bu kadar aptal mı sanıyorsun? Biz gerizekalı mıyız? Bu yayınları Sen Halk tv'de yapıyorsun. Aleyna Tilki'ye de kesinlikle senden daha çok saygı duyuyorum bunda haklısın bak... Senden çok daha akıllı ve yenilikçi" yanıtını verdi.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU