Mad Max: Tom Hardy ve Charlize Theron'ın kimyası kazaya neden olmuş

İkilinin uyumundan dikkati dağılan oyuncu yönetmeni Ronna Kress arabasını çarpmış

Mad Max: Fury Road'da Charlize Theron, Furiosa'yı Tom Hardy ise Max Rockatansky'yi canlandırmıştı (Warner Bros)

Mad Max: Fury Road'un oyuncu yönetmeni Ronna Kress, filmin başrol oyuncuları Charlize Theron ve Tom Hardy'nin uyumuna hayran kalması nedeniyle araba kazası yaptığını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kress, Hardy'nin seçmelerde çok etkileyici olmasına ve Michael Fassbender, Armie Hammer, Jeremy Renner, Eminem gibi isimleri geride bırakmasına rağmen aktörün Charlize Theron'la prova yapana kadar resmen seçilmediğini söyledi. 

2015 yapımı filmin hazırlık aşamasında yönetmen George Miller'ın da katıldığı bir toplantı yaptıklarını belirten Kress, Vulture'dan Kyle Buchanan'a verdiği röpotajda şu ifadeleri kullandı:

Tom ve Charlize'le konuşabilmesi için George'la video konferans görüşmesi yaptık çünkü onları bir arada görmek George için gerçekten önemliydi. Onları gördüğümüzde doğru isimler olduklarını biliyorduk. Bu tarif edilemez, mükemmel bir şeydi.

Kress bu deneyimden o kadar etkilenmiş ki ufak çaplı bir trafik kazası yaşamış. Oyuncu yönetmeni şu ifadeleri ekledi:

Video konferanstan sonra Tom, Charlize ve ben park yerindeydik. Onlara bakıyordum ve birlikte inanılmaz görünüyorlardı. Mükemmeldi. Aklımda doğru olanı yaptığımıza dair hiçbir soru yoktu.

Kress arabasını park yerinden çıkardığı sırada oyunculara bakmaya devam ettiği için aracının yan tarafını çarpmış. Ardından Charlize Theron koşarak yanına gitmiş ve, "Aman Tanrım, Ronna iyi misin?" diye sormuş. Kress bu soruya, "İyiyim, sizi izliyordum" diyerek yanıt vermiş. 

Gazeteci Kyle Buchanan, Kress'in olayın kanıtı olarak kendisine gönderdiği kaza fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı.

 

 

Hem Theron hem de Hardy, Mad Max: Fury Road performanslarıyla büyük beğeni toplamıştı. 

 

Independent Türkçe, Vulture, IndieWire

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU