Ricky Martin'e benzemek için 30 ameliyat geçirdikten sonra pişman oldu

Francisco Mariano Javier Ibanez estetik operasyonlara yaklaşık 7 bin sterlin harcadı

Francisco Mariano Javier Ibanez bir röportajında, "Yeni vücuduma alışmak benim için hâlâ zor" ifadelerini kullanmıştı (Fotoğraflar: Facebook/fran.ibanez.39 - AP)

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te yaşayan 33 yaşındaki Francisco Mariano Javier Ibanez, Porto Rikolu pop yıldızı Ricky Martin'e benzemek için 30 kez bıçak altına yattı ancak daha sonra pişman oldu. 

Ibanez, tıpkı Ricky Martin gibi görünme arzusunun etrafındakilerin kendisini pop yıldızına benzetmesiyle başladığını söyledi. 

Estetik operasyonlara toplamda 7 bin 290 sterlin harcayan (yaklaşık 116 bin TL) Ibanez şu ifadeleri kullandı:

Bu uzun zaman önce bende Ricky Martin havası olduğunu söylediklerinde başladı. Bu yorumları şaka olarak aldım ama bazı değişiklikler yapmaya başladım ve benzerlik arttı.

Ibanez daha sonra sonuna kadar gitmeye karar verdiğini şöyle dile getirdi:

Bir fotoğrafını çektim, ondan hoşlandığımı fark ettim ve hayattaki her şey gibi bir şeyi sevdiğimde onun peşinden giderim.

Sokakta başkaları kendisini durdurup selfie çekmek istediğinde "inanılmaz hissettiğini" söyleyen Ibanez şimdiyse bundan pişmanlık duyduğunu dile getiriyor. 

Ibanez şu ifadeleri ekledi:

Artık ideal olanın başkası değil kendin olmak olduğunu anlayabiliyorum. Ancak bunu fark etmem zaman aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Arjantin televizyon kanalı Cronica HD'ye yakın zamanda verdiği röportajda Ibanez estetik cerrahi alışkanlığına dair de, "Hayatın bir noktasında bağımlılığa dönüştüğünü ve sonra daha da kötüye gittiğini düşünüyorum. Ameliyat olmaya başladığımda işlerin çığırından çıktığını biliyordum" ifadelerini kullandı. 

Ibanez daha önce bir başka röportajındaysa 7 yıllık değişikliklerin ardından yeni vücuduna hâlâ alışamadığını söylemişti. 

Arjantin'de yayımlanan A Matter of Weight (Kilo Meselesi) programına 2018'de katılan Ibanez program boyunca 90 kilo vererek büyük dikkat çekmişti.  

 

Independent Türkçe, The Sun, The New York Post

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU