OnlyFans fenomeni Genie Exum hakkında erkek arkadaşını bıçakladığı iddiasıyla dava açıldı

Aylık abonelikler şu anda yüzde 50 indirimde

Model Genie Exum, Manhattan'da erkek arkadaşını mutfak bıçağıyla bıçakladı (Instagram/@genie.exum)

ABD'deki Hell's Kitchen bölgesinde yaşanan bir ev içi tartışma sırasında 22 yaşındaki bir Instagram fenomeninin, erkek arkadaşını sırtından mutfak bıçağıyla bıçakladığı iddia edildi.

New York Polis Teşkilatı (New York Police Department -NYPD), polisin pazartesi akşamı 10. Cadde'deki eve çağrıldığını ve Genie Exum'un gözaltına alındığını The Independent'a teyit etti.

NYPD açıklamasında, "Ekipler olay yerine vardığında, şikayette bulunan 30 yaşındaki erkek, 22 yaşındaki bir kadınla sözlü tartışma yaşaması üzerine, kadının kendisini mutfak bıçağıyla kolundan ve sırtından bıçakladığını ihbar etti" dendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Instagram'da 35 bin takipçiye sahip Exum'un bu platformdaki 86 gönderisi seyahat fotoğrafları ve selfie'lerin karışımından oluşuyor.

Model, fotoğraf ve videoları için abonelerinden aylık 20 dolar (yaklaşık 185 TL) aldığı sosyal medya sitesi OnlyFans'te kendini "boşboğaz ve aklı fikri müstehcen şeylerde olan Alabamalı özgür ruh" olarak tanımlıyor. Abonelikler şu anda 18 Kasım'a kadar yüzde 50 indirimle 10 dolardan (yaklaşık 95 TL) satılıyor. Exum, siteye katıldığından beri 655 içerik üretti ve 180 binden fazla beğeni topladı.

genie-exum-insta3.jpg

Erkek arkadaşını sırtından bıçakladığı iddiasıyla 22 yaşındaki Genie Exum hakkında saldırı suçundan dava açıldı (Instagram/@genie.exum)


Sosyal medya fenomeni hakkında D sınıfı suç (ABD hukukunda A'dan D'ye kadar olan sıralamalarda en az ciddi suçların yer aldığı kategori -ed.n.) sayılan silahla fiziki yaralama kastıyla saldırıdan dava açıldı ve kendisi salı günü New York Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

Exum, The Independent'ın yorum talebine haberin yayımlandığı tarihte hemen yanıt vermedi ve mahkeme kayıtlarında bir savunma avukatı bilgisi de yer almadı.
 

genie-exum-insta.jpg
22 yaşındaki Genie Exum hakkında erkek arkadaşını bıçakladığı iddiasıyla dava açıldı (Instagram/@genie.exum)


Öte yandan hayati tehlike oluşturmayan yaraları sebebiyle NYC Health + Hospitals/Bellevue adlı hastaneye kaldırılan erkek arkadaşının durumuysa stabil.
 

genie-exum-insta2.jpg
Erkek arkadaşını sırtından bıçakladığı iddiasıyla 22 yaşındaki Genie Exum hakkında saldırı suçundan dava açıldı (Instagram/@genie.exum)




* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU