Lil Uzi Vert, alnındaki 200 milyon liralık elmasın konserde koparıldığını iddia etti

İddiaya göre rapçi, elması alnına Rolling Loud Miami Festivali için yeniden taktırmıştı

Lil Uzi Vert, Miami festivalinde seyircilerin üzerine atladığında hayranlarının alnındaki elması kafasından "kopardığını" iddia etti.

26 yaşındaki rapçi değerli mücevheri kafasına önceki aylarda taktırmıştı fakat TMZ'den bir kameramana temmuz ayında Rolling Loud Festivali'nde verdiği konser esnasında hayranlarının "[elması] bir nevi söküp attığını" açıkladı.

“Drankin N Smokin” parçasıyla ünlü rapçi, 24 milyon dolar (yaklaşık 200 milyon TL) değerindeki elmasın hâlâ elinde olduğunu doğruladı fakat şarkıcının elması üçüncü kez taktırmayı planlayıp planlamadığı bilinmiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rapçi implantı ilk kez şubat ayında göstermiş ve alnındaki pembe taşın "10, neredeyse 11 karat" olduğunu söylemişti. Elması alnına koymayı seçmesinin nedeniyse elması kaybetmeme konusunda kendisine güvenememesiydi.

Lil Uzi Vert 2017'den beri elmasın taksitlerini ödüyor.

Gösterişli aksesuarını ilk kez göstermesinden üç ay sonra, Haziran 2021'de rapçi, alnına yerleştirilen piercingi geçici olarak çıkarmıştı.
 


Kuyumcu Elliott Eliantte'nin bir temsilcisi, Rolling Stone'a verdiği röportajda elmasın "herhangi bir piercing kadar güvenli" olduğunu iddia etse de taşı kafasına taktırmasından sadece birkaç gün sonra Lil Uzi Vert piercingin kanamaya neden olduğunu söylemiş ve implanttan çıkan kanın şu anda silinmiş korkunç fotoğraflarını paylaşmıştı.

Lil Uzi Vert, “Money Longer” şarkısıyla 2016'da ün kazanmış ve daha sonra Migos'un hit single parçası “Bad and Boujee"de yer almıştı.

Müzisyen 6 Eylül'den itibaren Birleşik Krallık'ta üç konserde sahne alacak ve 10 Eylül'de Londra'daki Wireless Festivali'nde çıkacak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU