Sedat Peker: Beni buradan kimse alamaz

Peker, "15 Temmuz'u birleşik Arap Emirlikleri finanse etti, Sedat Peker de o sebepten BAE'ye kaçtı" iddialarına ilişkin kendisinden özür dilenmesini istedi

Ekran Görüntüsü: YouTube

Youtube hesabında yayınladığı videolarla çeşitli iddialarda bulunan ve bir süredir sadece Twitter'dan paylaşımlar yapan Sedat Peker, kendisine 'hain' diyen isimlere Twitter'dan yanıt verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Peker, son yaptığı paylaşımlarda, '15 Temmuz'u birleşik Arap Emirlikleri finanse etti, Sedat Peker de o sebepten BAE'ye kaçtı' iddialarına ilişkin kendisinden özür dilenmesini istedi.

Peker, yaptığı paylaşımda "Birleşik Arap Emirlikleri’nde oturumum var, hakkımda çıkarılmış herhangi bir kırmızı bülten kararı yok, uluslararası hukuka göre beni bulunduğum ülkeden hiçbir ülke alamaz. "15 Temmuz’u Birleşik Arap Emirlikleri finanse etti insanlarımız onların yüzünden şehit oldu Sedat Peker de Birleşik Arap Emirlikleri’ne gittiği için haindir" diyen gazeteciler ve siyasetçiler, bu sözlerinizden dolayı benden özür dilemezseniz sizin kahpe, namussuz, şerefsiz olduğunuzu tüm dünyaya haykırmaktan geri durmayacağım" ifadelerini kullandı.

Peker, ayrıca kendisinin bulunduğu ülkeden bir operasyonla alınmasından çekinmeyip korkmadığını, cezaevine düşmemek gibi bir çaba içinde olmadığını sözlerine ekledi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU