Friends'deki Monica ve Rachel'ın dairesi artık bir günlüğüne kiralanabiliyor

Ünlü dizinin hayranları sevilen karakterlerin maceralarının geçtiği yerleri yakından deneyimleyebilecek

Friends 1994-2004 arasında yayımlanmıştı (NBC)

Konaklama rezervasyonları yapan Hollandalı çevrimiçi seyahat acentesi Booking.com, Friends dizisinin hayranlarına hayatlarında bir kez yaşayacakları bir deneyim sunuyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

People'ın haberine göre otel ve tatil kiralama platformu martta açılan The Friends Experience'la işbirliği yaptı. Dizinin iç sahneleri Los Angeles'taki stüdyoda çekilmişti. Öte yandan dizide de görülen binanın dış cephesinin ait olduğu apartman New York'ta bulunuyor. Bahsi geçen apartman şimdi de "The Friends Experience"a ev sahipliği yapıyor. 

Söz konusu deneyimden faydalanmak isteyenlere fotoğrafçı eşliğinde bir tur, Monica'ya layık yemek ve içecekler, Joey ve Chandler'ın dairesinde langırt oynama olanağı ve daha niceleri sunuluyor. 

Dairenin bir gecelik bedeliyse yalnızca 19,94 dolar (yaklaşık 165 TL). Bu deneyim ziyaretçilerin Friends dünyasını bütünüyle keşfetmesine olanak tanıyor. 

 

1.jpg
(Booking.com)

 

Bu sayede hayranlar dizide kullanılan sahne araçlarını ve kostümleri derinlikli biçimde inceleyebilecek. Ziyaretçiler ayrıca etkileşimli faaliyetlere de davet ediliyor. 

 

2.jpg
(Booking.com)

 

Kişiselleştirilmiş aktivitelerin ardındansa rezervasyon yaptırmayı başaran şanslı ziyaretçiler Central Perk'te kahve içip kahvaltı yapma şansı elde edecek. 

Platformda yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

Konaklamanızın en önemli özelliği, ünlü televizyon dizisinin 25 yılı aşkın süredir tanımladığı tüm ikonik anları yeniden canlandıracak özel bir tur olması. Yeniden canlandırılan profesyonel görüntüleri yakalamak için bir fotoğrafçı da eşlik edecek.

 

3.jpg
(Booking.com)

 

Ancak bu kampanya yalnızca bir süreliğine geçerli olacak. CNN'in bildirdiğine göre Booking.com 21 Mayıs'ta saat 17.00'da rezervasyonları alacak ve daire yalnızca 23 ve 24 Mayıs geceleri uygun olacak.

 

Independent Türkçe, People, CNN

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU