Friends ekibini yeniden bir araya getirecek yapıma dair bilinen her şey

Kısa süre önce çekimlerin tamamlandığı duyurulmuştu

1994'te yayımlanmaya başlayan Friends 10 sezon sürmüştü (NBC)

Televizyon tarihinin en popüler komedi dizilerinin başında gelen Friends'in yıldızlarını yeniden bir araya getirecek yapım koronavirüs nedeniyle pek çok kez ertelense de yakında hayranlarıyla buluşacak. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Entertainment Weekly'nin haberine göre Şubat 2020'de duyurulan ve HBO Max'te yayımlanacak yapım Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer'ı yeniden ekranlara getirecek. 

1994'te yayın hayatına başlayan Friends 2004'te sona ermişti. 

İlk olarak Mayıs 2020'de yayımlanması beklenen özel yapım pek çok kez ertelenmişti ancak kısa süre önce Instagram hesabında çekimlerin tamamlandığının duyurulması hayranların artık daha fazla beklemeyeceğine işaret ediyor. 

 

 

Özel yapımla dönecekler arasında yalnızca dizinin yıldızları yer almıyor. Friends'in yaratıcıları David Crane ve Marta Kauffman da yeni yapımda yer alacak. 

HBO Max bugüne kadar özel yapıma dair tüm detayları olabildiğince gizli tutmayı tercih etti. Ancak yapımın herhangi bir senaryoya bağlı olmayacağı gizlenen bilgiler arasında yer almıyor. Dolayısıyla yeni yapım dizinin önceki bölümleriyle senaryo açısından bağlantıya sahip değil. 

Oyuncular özel yapımda talk show tarzında bir sohbet gerçekleştirecek. Yapımda kamera arkası görüntüleri ve özel videoların da olacağı belirtildi. 

Friends'in son bölümünün yayımlanmasının üstünden 17 yıl geçmiş olsa da görünüşe göre dizi hala tazeliğini koruyor.

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU