Friends'in konuk oyuncusu setteki davranışlarından ötürü özür diledi: Tam bir pisliktim

Sevilen dizisinin birinci sezonunda Phoebe'nin psikiyatr sevgilisi Roger'ı canlandıran Fisher Stevens özür diledi

Televizyon tarihinin efsane komedilerinden biri olan Friends'de Brad Pitt, Jean-Claude Van Damme gibi isimler konuk oyuncu olarak yer almıştı (NBC)

Friends'in birinci sezonunda konuk oyuncu olarak yer alan Fisher Stevens setteki davranışlarından ötürü özür diledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stevens'ın yer aldığı "The One with the Boobies" isimli bölümü dizinin hayranları Chandler'ın yanlışlıkla Rachel'ın göğüslerini gördüğü ikonik sahneyle hatırlıyor. Stevens bahsi geçen bölümde Phoebe'nin sevgilisi psikiyatr Roger'ı canlandırmıştı. 

Roger bölümde ana karakterler kendisinden nefret edene kadar kişiliklerine dair analizler yapıyordu. Phoebe, Roger grubu "birbirlerine bağımlı, duygusal açıdan gelişmemiş" diye niteledikten sonra ilişkiyi sonlandırmıştı. 

Bununla birlikte Stevens'ın kendisi de sette karakterinden daha iyi bir izlenim bırakmamış gibi görünüyor. Stevens katıldığı bir programda sette "tam bir pislik olduğunu" itiraf etti.

Screen Rant'in haberine göre Stevens şu ifadeleri kullandı:

Evet, üzgünüm çocuklar. Özür dilerim, hepinize pislik gibi davrandım. Özür dilerim. Kötüydüm, hatalıydım.

Oyuncu Friends'deki oyuncuları daha sonra nadiren gördüğünü ve eğer onlara kendisi hakkında sorulursa muhtemelen "züppe" olduğunu söyleyeceklerini belirtti. 

Dizinin yönetmeni Michael Lembeck de kısa süre önce verdiği röportajda dizide konuk oyuncu olarak yer alan bir diğer isim Jean-Claude Van Damme'a dair açıklamalarda bulunmuştu. Lembeck, Van Damme'ın hem Courteney Cox'ı hem de Jennifer Aniston'ı öpüşme sahnesinde rahatsız ettiğini söylemişti. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU