CNN Türk yayınında tartışma çıktı: “Siz utanmaz bir adamsınız”

CNN Türk ekranlarında yayımlanan “Tarafsız Bölge”de gazeteci Şaban Sevinç ve AK Parti 23.Dönem Milletvekili ve MKYK üyesi Abdurrahman Kurt arasında tartışma yaşandı

Daha önce CNN Türk yayınında kullandığı bazı ifadelerin hatırlatılması üzerine yayına bağlanan AK Parti 23.Dönem Milletvekili  Abdurrahman Kurt’un, “Şaban Bey’in kuyruk acısı var” yorumunda bulundu. Şaban Sevinç ise “Abdurrahman Bey’i tanımıyorum” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şaban Sevinç “Google’a Abdurrahman Kurt, Fethullah Gülen, Tarafsız Bölge” yazdım her şey ortaya çıktı deyince Abdurrahman Kurt “OdaTV de yapıyor böyle, bir cümleyi alıyor gerisini yayımlamıyor” dedi.

Cevap hakkını kullandığını söyleyen Abdurrahman Kurt ve Şaban Sevinç arasında çıkan tartışmada Kurt “Sizin yüzünüz kızarmadan yalan söylüyorsunuz” dedi.

Şaban Sevinç ise “Siz utanmaz bir adamsınız, şu anda moderatör olan Ahmet Hakan, sizin burada söylediğiniz şeyi defalarca soruyor defalarca söylüyorsunuz, utanmaz bir adamsınız” dedi.

Bunun üzerine Abdurrahman Kurt “Programın devamını izleyin” dedi.

Şaban Sevinç arşiv görüntüsünü paylaştı

Gazeteci Şaban Sevinç, Abdurrahman Kurt’un daha önce söylediği sözleri sosyal medya hesabından paylaştı. Sevinç paylaşımında şunları söyledi:

“AKP MKYK Üyesi Abdurrahman Kurt videosu ilgilenenler için aşağıda: AK Partili vekil Abdurrahman Kurt “Askeri vesayeti bitirmek için biz, Cemaat ve ABD ortak çalıştık”

Abdurrahman Kurt, “Askeri vesayeti bitirmek için biz, Cemaat ve ABD ortak çalıştık” demişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU