Kraliyet uzmanı: Prens Harry sansasyonel açıklamalarla Kraliçe'yi gölgede bıraktı

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliyet ailesinden ayrılmalarının yankıları sürüyor

Meghan Markle ve Prens Harry çifti Netflix ve Spotify gibi platformlarla imzaladıkları anlaşmalarla da gündeme gelmişti (AFP)

Prens Harry'nin Kraliyet ailesinden ayrılma gerekçesine dair açıklamalar yaptığı James Corden'a verdiği röportaj Kraliçe Elizabeth'i gölgede bıraktığı gerekçesiyle eleştirildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'in haberine göre Harry'nin "The Late Late Show With James Corden" isimli programa konuk olmasına dair konuşan bir kaynak, "Kraliçe'nin aşı hakkında yaptığı açıklama sırasında başka bir şeyin ayak bağı olmayacağı düşünülmüştü" diye belirtti.

Harry'nin programda yaptığı açıklamalar cuma tüm Britanya basınını doldurmuştu ve bundan saatler sonra Kraliçe, aşı yaptırmayı teşvik edici bir konuşma yapmıştı ancak dikkatler çoğunlukla Harry'nin açıklamalarında yoğunlaşmıştı. 

Kendi sağlığına dair de konuşan Kraliçe, aşının canını hiç acıtmadığını ve hiçbir zararı olmadığını söylemişti. 

Kraliyet ailesini yakından takip eden gazeteci Robert Jobson, Harry'nin açıklamalarının zamanlamasının Kraliçe'nin önemli aşı mesajını gölgede bıraktığını düşündüğünü söyledi. Jobson konuya dair şu ifadeleri kullandı:

Zamanlama her şeydir öyle değil mi? Kraliçe'nin tüm ulusun aşı olmasına yönelik çok önemli bir mesaj yayımladığı gün bu mesaj özel bir hayat isteyen ve yine özel hayatından bahseden Harry tarafından bulanıklaştırıldı.

Harry, tartışma yaratan röportajda niyetinin bağları bütünüyle koparmak olmadığını ancak Britanya basınının yaptığı haberlerin akıl sağlığını kötü yönde etkilediğini söylemişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU