Christian Bale'in yeni Thor filminde canlandıracağı karakterin güçleri neler?

Ünlü aktörün Gorr the God Butcher karakterini canlandıracağı açıklanmıştı

Bale'in karakterinin Hemsworth'ün canlandıracağı Thor'la üç farklı biçimde karşılaşması olası görünüyor (Screen Rant)

Ünlü Hollywood yıldızı Christian Bale Marvel Sinematik Evreni'nde Gorr the God Butcher karakterini canlandırarak hayranlarının karşısına çıkacak. 

Marvel çizgi romanlarının kötü karakterlerinden biri olan Gorr the God Butcher, Marvel Sinematik Evreni'nin 4. Evre filmi olan ve Taika Waititi'nin yönettiği Thor: Love and Thunder'ın ana kötü karakteri olacak. 

Merakla beklenen filmde Chris Hemsworth, Thor karakteriyle Natalie Portman ise Jane Foster karakteriyle beyazperdeye gelecek. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Bale'in karakterinin hikayesi 3 bin yıl öncesine, halkının zorlu koşullarda hayatta kalmaya ve tanrılara yakarmaya çalıştığı korkunç bir gezegene uzanıyor. Gorr'un karısı ve çocukları öldüğünde karakter bir inanç krizi yaşar ve sınırsız gücü olan koruyuculara karşı saldırır. 

Gorr alışılmışın dışında inançlarından ötürü cezalandırılır ve nihayetinde tanrılardan intikam almayı planlar. Karakter ilk tanrıyı öldürdükten sonra iki bin yılını evreni kasıp kavurarak geçirir ve bunları yaparken de Necrosword isimli silahı kullanılır. 

Gorr son olarak Dünya'ya geldiğinde Thor'la karşı karşıya gelir ve Asgardlılara dair bilgi almak için ona işkence eder. Gorr, zaman yolculuğunu kullanarak distopik bir geleceğe gitmeden önce genç Thor'la kaşılaşır. Ve esasen Thor'un üç farklı versiyonu Gorr'un karşısına çıkar. 

Gorr'un güçleri doğrudan Necrosword'dan gelir ve bu ona ölümsüzlük sağlar. Bu silah ona insanüstü yetenekler de verir ve zihnini silah ve zırh üretmek için kullanabilir. Necrosword kötü karaktere yeniden diriltme gücü de verir ve bu onu çok daha tehlikeli hale getirir.

Thor: Love and Thunder'da Thor ve Gorr'un nasıl karşı karşıya geleceğine dair detaylar bilinmese de bu karşılaşmanın hayli enteresan olacağı anlaşılıyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU