Christian Bale, Thor’un düşmanı olacak

Ünlü aktörün hangi karakteri canlandıracağıysa hala bilinmiyor

Thor: Love and Thunder'ın 5 Kasım 2021’de vizyona girmesi planlanıyor (Screen Rant)

Christian Bale’in Thor: Love and Thunder’da, Thor’un düşmanını canlandıracağı doğrulandı.

Marvel Sinematik Evreni’nin geleceği geçen yaz yeni projelere ilişkin yapılan bir dizi duyuru sonrası netlik kazanmıştı. Bu projelerdeki en büyük sürprizlerden biri 4. bir Thor filminin gelecek olmasıydı.

Thor: Ragnarok’un eleştirmenlerden övgü alması ve gişede de başarı göstermesinin ardından Marvel Stüdyoları senarist-yazar Taika Waititi’yi yeniden Thor için kamera arkasına getirmek üzere kolları sıvadı.

Waititi gibi Oscarlı bir senarist ve yaratıcı bir yönetmeni arkasına almasıyla Thor: Love and Thunder 4. evrenin en çok beklenen filmlerinden biri haline geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni filmde Chris Hemsworth bir kez daha Thor olarak karşımıza çıkacak. Hemsworth’un yanı sıra Tessa Thompson, Valkyrie rolüyle beyazperdeye dönecek. Marvel Sinematik Evreni ayrıca Natalie Portman’ın canlandırdığı Jane Foster’ın Thor’a dönüşüne şahit olacak.

Ancak Thor 4, evrene yeni karakterler eklemeye devam ediyor.

Screen Rant’ta yer alan habere göre Thor filmlerinin yıldızı Tessa Thompson, ET Online’a verdiği röportajda Christian Bale’in Thor: Love and Thurder’ın oyuncu kadrosuna katıldığını doğruladı. Thompson, Bale’in filmin kötü karakterini canlandıracağını belirtti. Ancak Bale’in karakterinin kim olacağı henüz açıklanmadı.

Bale’in Thor: Love and Thunder’da yer alabileceği basına ilk kez yansıdığında oyuncunun Thor’un düşmanı olabileceği konuşulmuştu. Bu haberler böylece doğrulanmış oldu.

Bale için adı geçen en popüler iki Marvel karakteri Roxxon CEO’su Dario Agger ve Cul Borson. Bu iki ihtimalin yanında Bale’in dünya dışı bir yaratığı oynayabileceği de konuşulanlar arasında.

Hayranlar Bale’in hangi karakteri oynayacağını öğrenmek için birkaç ay daha bekleyecek gibi görünüyor. Thor: Love and Thunder’ın yapım süreci bu senenin sonuna kadar başlamayacağından setten sızan bir fotoğraf da olmayacak.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU