Benedict Cumberbatch, Örümcek Adam 3'le seriye dahil oluyor

Büyücü, Tom Holland'ın Örümcek Adam'ına akıl hocalığı yapacak şekilde görünmeye hazırlanıyor

Daha önce Tony Stark'ın da Örümcek Adam 3'e bir şekilde dahil olabileceği öne sürülmüştü (Marvel)

Benedict Cumberbatch, yeni Örümcek Adam filminde Doktor Strange rolünü yeniden canlandıracak.

The Hollywood Reporter'a göre Marvel'ın Yüce Büyücüsü gelecek filmde Tom Holland'ın Örümcek Adam'ına akıl hocası olarak yer alacak.

Benzer rolleri Örümcek Adam: Eve Dönü'şte (Spider-Man: Homecoming) Tony Stark (Robert Downey Jr) ve Örümcek Adam: Evden Uzakta'da (Spider-Man: Far From Home) Nick Fury (Samuel L Jackson) canlandırmıştı.

Öte yandan senaryo detayları hala gizli olduğundan Cumberbatch'in rolünün büyüklüğü, merkezi bir rol mü yoksa küçük bir rol mü olacağı, belirsiz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cumberbatch'in haberi, serinin Jamie Foxx'u cani Electro olarak yeniden dahil edeceğine dair sürpriz duyurunun ardından geldi. Foxx, karakteri en son Andrew Garfield'ın filme adını veren karakteri oynadığı 2014 tarihli İnanılmaz Örümcek-Adam 2'de (The Amazing Spider-Man 2) canlandırmıştı.

Büyücünün gelecek Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde başka gerçeklikleri keşfe çıkacağı göz önüne alındığında Doktor Strange'in hikayeye dahil olması Electro'nun dönüşünü açıklayabilir.

Örümcek Adam 3'ün çekimlerinin bu ay Atlanta'da başlaması planlanıyor, bununla birlikte Cumberbatch'in yine bu ay Doktor Strange devam filminin Londra'daki çekimlerine katılması bekleniyor.

Eve Dönüş'ü ve geçen sene vizyona giren Evden Uzakta'yı yöneten Jon Watts üçüncü film için yönetmen sandalyesine dönecek.

Serinin diğer düzenli üyeleri Zendaya, Marisa Tomei, Tony Revolori ve Jacob Batalon'un da gelecek filmde aynı şekilde rollerini yeniden canlandırmaları bekleniyor.

Örümcek Adam 3'ün planlanmış vizyon tarihi 5 Kasım 2021.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU