Ferdi Eğilmez'den "Vecihi"li transfer duyurusu yapan Fenerbahçe'ye: Bu tanıtımlar telife tabidir ama Arzu Film olarak hakkımız helal olsun

Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez, Gülen Gözler filminin "Vecihi" karakteriyle tanıtım yapan Fenerbahçe Kulübü'ne bu tarz tanıtımların telif ve izne tabi olduğunu buna karşılık hakları olmasına rağmen helal ettiklerini bildirdi

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Kulübü, Alanyaspor'dan transfer ettiği Papiss Cisse'yi Gülen Gözler filminin "Vecihi" karakteriyle duyurdu.

Sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabından "Ailemize hoş geldin" notuyla paylaşılan videoda Gülen Gözler filminden bir sahneye yer verildi. 

 

 

Videoda, Şener Şen'in canlandırdığı Vecihi karakterinin uçakla duvarı yıkarak evin içine girmesi yer alırken, montajla Vecihi'nin yüzüne Cisse'nin yüzünün eklendiği görüldü.

Ferdi Eğilmez: Hakkımız helal olsun

Gülen Gözler filminin yapımcısı Arzu Film'in sahibi ve ünlü yönetmen Ertem Eğilmez'in yönetmen ve yapımcı olan oğlu Ferdi Eğilmez, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

 

 

Sarı-lacivertli kulübün yaptığı tanıtımı "hoş" olarak nitelendiren Eğilmez, şu ifadeleri kullandı:

Bu tanıtım hoş tabi ama kulübümüzün bilmesi adına söylüyorum, bu tarz tanıtımlar ya telife ya da izne tabi tasarruflardır. Umarım senarist varisleri ve oyuncular da aynı niyetle davranır ama Arzu Film olarak bizim bir hakkımız varsa ki var, helal olsun diyorum.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU