Johnny Depp, Amber Heard'e açtığı dava ertelenince hayranlarına videoyla teşekkür etti

Depp, Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filminin çekimleriyle çakıştığı için davanın ertelenmesini talep etmişti

Depp ve Heard en son Depp'in The Sun gazetesine açtığı davada karşı karşıya gelmişti (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp, Amber Heard’e açtığı davanın ertelenmesinin ardından hayranlarına teşekkür etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

People’ın haberine göre Depp’in Heard’e açtığı ve Virginia’da görülecek 50 milyon dolarlık dava koronavirüs pandemisi nedeniyle 11 Ocak 2021’den 3 Mayıs 2021’e ertelendi.

Depp davayı Heard’ün Washington Post’ta yazdığı şiddet gördüğüne dair iddiaların bulunduğu yazının ardından açmıştı. Depp, eski eşinden tazminat talep ediyor.  

Ünlü oyuncu, Cuma Instagram hesabından paylaştığı videoda masasında kaleme aldığı mektupta hayranlarına kendisini sürekli destekledikleri için teşekkür etti.

Depp videoyu şu mesajla paylaştı:

Herkese merhaba! Hayatımın birçok uzun ve ilginç dönemi boyunca sürekli ve sadık desteğiniz için hepinize bir kez daha teşekkür etmek istedim… Sadece sizin sayenizde buradayım ve sadece sizin için buradayım!!!

Depp mesajını şu ifadelerle sonlandırdı:

Hepinize teşekkürler ve sevgiler, JD.

Karayip Korsanları’nın yıldızı bu ay Fantastik Canavarlar serisinin yeni filminin çekimleriyle çakışacağı için duruşmanın ertelenmesini talep etmişti. Depp, duruşmanın Mart ve Haziran 2021 arasındaki bir tarihe alınmasını istemişti. 

 

 

Depp’in talebinden birkaç gün sonra Aquaman filminin yıldızlarından Heard, talebin kabul edilmesi durumunda duruşmanın bu sefer de Aquaman 2’nin çekimleriyle çakışabileceğini söyleyerek itiraz etmişti. 

Depp ve Heard, 2011’de Tutku Günlükleri (The Rum Diary) filminin setinde tanışmış ve 2015’te evlenmişlerdi. 

Aktris, Depp’in kendisini farklı biçimlerde istismar ettiğini ve şiddet uyguladığını öne sürüyor. Depp ise iddiaların tümünü reddediyor ve ilişkide asıl şiddete uğrayanın kendisi olduğunu iddia ediyor. 

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU