Netflix'te rekor kıran Charlize Theron’lu The Old Guard, tahtını sürpriz bir filme kaptırdı

Az bilinen gerilim filminin başrolünde Omar Epps ve Stephen Bishop yer alıyor

The Old Guard'ın rekorunu kutlayan Charlize Theron, oyunculuğa ara vereceğini açıklamıştı (IMDb)

Charlize Theron’un başrolde yer aldığı The Old Guard, bir haftadan fazla süredir Netflix’in en çok izlenen içerikleri arasında yer alıyordu. Ancak şimdi tahtını sürpriz bir yarışmacıya kaptırdı.

Az bilinen bir gerilim filmi Fatal Affair, platformun En İyi 10 Film listesinde 1 numaraya yükselerek The Old Guard’ı yerinden etti. Fatal Affair’in yönetmen kolduğunda The Sandman ve Secret Obsession gibi yapımlarla adından söz ettiren Peter Sullivan oturuyor. Senaryoda ise Sullivan’a Rasheeda Garner eşlik ediyor.

Film, eski bir arkadaşıyla karşılaştıktan kısa bir süre sonra evliliğini kurtarmaya karar veren bir kadına odaklanıyor. Ancak söz konusu arkadaşın çok tehlikeli biri olduğu ortaya çıkıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rotten Tomatoes’te yüzde 17’lik derece elde eden filmin başrolünde Omar Epps ve Stephen Bishop yer alıyor. Eleştirmenlere göre filmin senaryo ve karakter yaratımı açısından bazı zayıflıkları da bulunuyor. Bu durum da filmin Netflix başarısına ve başka yapımları nasıl solladığına dair merak uyandırıyor.

Örneğin The Old Guard’ın Rotten Tomatoes derecesinin yüzde 81 olduğu belirtiliyor. Günümüzde paralı asker olarak çalışan bir grup mitolojik, ölümsüz karakteri anlatan filmin aksiyon sahneleri ve ilgi çeken karakterleri olumlu yorumlar toplamıştı.

Greg Rucka’nın yazdığı ve Gina Prince-Bythewood'un yönettiği filmin başrollerinde ise Charlize Thron, KiKi Layne ve Matthias Schoenaerts yer alıyor.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU