Charlize Theron, The Old Guard'ın Netflix rekorlarını paramparça etmesini kutluyor

Film şu anda bir ayda 72 milyon eve ulaşma yolunda

Theron kısa süre önce cevizli baklava sevdiği yönünde yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti (AFP)

Charlize Theron, Netflix'in yeni filmi The Old Guard'ın şimdiden platformun en popüler 10 filmi arasında olduğunu açıklamasının ardından kutlama yapıyor.

10 Temmuz'da yayımlanan gerilim filminin başrolünde Theron, yüzlerce yıllık savaşçı Scythialı Andromache'yi (Andromache of Scythia) canlandırıyor.

Cuma günü (17 Temmuz ) Netflix şu tweet'i attı:

The Old Guard rekor kırıyor! Charlize Theron'un büyük başarı elde eden filmi, şimdiden gelmiş geçmiş en popüler 10 Netflix filmi arasında yer alıyor. Gina Prince-Bythewood da listedeki ilk siyahi kadın yönetmen.

Film şu anda ilk 4 haftasında 72 milyon eve ulaşma yolunda!

Theron sonrasında karakterinin bir şişe vodkayı kafasına diken fotoğrafını "Cuma gecesi" yazısıyla ve onun altında karakterinin kanlar içinde, ölü halde yatarken fotoğrafını "Pazartesi sabahı" yazısıyla paylaşarak bu haberi içerek kutlayacağını apaçık ima etti.

 

 

Theron paylaşımında şöyle yazdı:

Bunu hissediyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Independent'ın eleştirmeni Clarisse Loughrey, filme 4 yıldız verdi ve filmin "olgun ve samimi" olduğunu, "süper kahraman filminde hoş bir şaşırtma sunduğunu" yazdı.

Loughrey, “LGBT + karakterlerini, türün diğer filmlerini anında utandıracak şekilde çok önemli bir pozisyona yerleştiriyor" diye ekledi.

Gina Prince-Bythewood'un yönettiği The Old Guard, Greg Rucka tarafından aynı adlı çizgi roman dizisinden uyarlandı. Filmde Chiwetel Ejiofor, Matthias Schoenaerts ve Sokağın Dili Olsa'dan (If Beale Street Could Talk) KiKi Layne de rol alıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU