Muse'un solisti Matthew Bellamy baba oldu

Çift haberi daha önce Şubat'ta duyurmuştu

Çift 2017'de nişanlanmıştı (Instagram/Matthew Bellamy)

Britanyalı müzik grubu Muse’un solisti Matthew Bellamy, eşi Amerikalı model Elle Evans ile bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu. 

Cumartesi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 41 yaşındaki Bellamy 7 Haziran’da dünyaya gelen bebeklerinin ismini Lovella Dawn koyduklarını söyledi. 

Eşi ve kızıyla çektiği fotoğrafı paylaşan Bellamy, esprili bir dille kızının da tıpkı karantinada saçını nasıl kestirdiyse o şekilde dünyaya geldiğini söyledi. 

Ünlü müzisyen fotoğrafı, “Lovella Dawn Bellamy, 7 Haziran 2020’de tıpkı babasının karantina saçına benzer saçla dünyaya geldi! Annesi @elloelle harika iş çıkardı” ifadelerini kullandı. 

 

instagram.jpg
(Instagram/Matthew Bellamy)

 

Bellamy ayrıca, Evans’ın kızıyla aynı desenli kıyafetler giydiği ve kızını uyuttuğu görülen bir fotoğraf da paylaştı. 

Bellamy, geçen ay eşi Elle ile birlikte kızlarının doğumu için geri sayım yaptıklarını söylemiş ve sahilde yürürken çektikleri fotoğrafı paylaşmıştı.

Bellamy sahil fotoğrafını, “Bebeğimizin gelmesinden önce biraz temiz hava alıyoruz” mesajıyla paylaşmıştı. 

Ünlü model Elle Evans, daha önce Instagram hesabında muhtemelen Mayıs 2020’nin sonunda doğum yapacağını yazmıştı. 

 

insta2.jpg
(Instagram/Matthew Bellamy)

 

Evans’ın, Anneler Günü’nde yaptığı paylaşımlardaysa şişkin karnını okşadığı görülüyordu. Evans fotoğrafı, “Neredeyse anne olmak üzereyim” mesajıyla paylaşmıştı. 

9 aydır hamileyim ve bebeğimi kollarıma almak için sadece birkaç hafta kaldı. Hayatım boyu sürecek annelik macerasına başlamak için sabırsızlanıyorum! Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun!

Çift, bebeklerinin olacağını Şubat’ta açıklamış ve kendilerininse haberi Eylül’de aldıklarını söylemişti. 

Evans, Matthew Bellamy ile daha önce çektiği romantik fotoğrafıysa, “Küçük ailemiz büyüyor ve karnım da” mesajıyla paylaşmıştı. 

Çift, 2017’de Malibu’da nişanlanmıştı. 

 


Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU