Apartmandan oyun havası çaldı, sokaktaki temizlik görevlisi oynadı

Independent Türkçe'nin ulaştığı belediye kaynakları, temizlik görevlisine sosyal yardım kapsamında destek olunduğunu ifade etti

Sultangazi Belediyesi Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçede görevli bir temizlik görevlisinin videosunu paylaştı.

Videoda, temizlik görevlisinin, bulunduğu sokaktaki bir apartmandan gelen müzik sesine elindeki süpürge, çöp kovası ve Türk bayrağı ile eşlik ettiği görülüyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle 23-24-25-26 Nisan'ı kapsayacak şekilde ilan edilen sokağa çıkma yasağında, evlerinin balkonlarına çıkan Sultangazi halkı, yüksek sesle "Yanıyorum" adlı oyun havasını çaldı.

O sırada sokaktan geçen bir temizlik görevlisi de, müziğe eşlik etti. Balkonlarından temizlik görevlisini izleyen halk, büyük bir coşkuyla temizlik görevlisini alkışladı. 

Belediye Başkanı Dursun da, temizlik görevlisinin müziğe eşlik ettiği anların kaydedildiği videoyu Twitter hesabından paylaştı. Dursun, "Zor zamanlardan geçtiğimiz günlerde işini neşeyle yapan emekçi kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Rabbim neşemizi ve huzurumuzu daim kılsın." dedi.

Independent Türkçe'nin ulaştığı belediye kaynakları, temizlik görevlisine sosyal yardım kapsamında destek olunduğunu ifade etti. 


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU